Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4494521 www.bgdnes.bg

Кобрата предлага брак на Андреа в Рим

Добромир ДОБРЕВ

Боксьорът Кубрат Пулев заведе гаджето си Андреа на 20 градуса. Толкова е температурата в италианската столица Рим, където двамата са решили да прекарат дните преди Коледа, научи "България Днес". Влюбените гълъбчета разпускат с всекидневни разходки из прословутия площад "Свети Петър" в града. Интересното е, че именно на това място във Ватикана пред едноименната базилика се струпват тълпи от вярващи, които се кланят на папата.

След като загуби мача на годината срещу Владимир Кличко, Кобрата се отдаде на тотален релакс. В началото на месеца той и русокосата фолкпевица прекараха романтичен уикенд в родния край на Андреа - Сапарева баня. Кубрат обаче отдавна планирал екскурзията си до Вечния град. Нещо повече! Той дори намекнал пред свои близки, че ще изненада Андреа по много специален начин около коледните празници. Това веднага навежда на мисълта дали пък спортистът няма най-накрая официално да предложи брак на половинката си, с която ходи от 8 години.

Реклама

Същото се очакваше още през септември, когато Кобрата заведе Андреа на екзотични почивки в Дубай и Турция. Тогава чалгарката се надяваше, че ще получи заветното предложение, но уви, това така и не стана. Иначе в Рим Пулев и гаджето му изглеждат повече от щастливи. Те се радват на декемврийското слънце, облечени съвсем по лятному.

Интересното е, че в италианската столица те са се срещали с друга светска двойка - Валери Божинов и Николета Лозанова. Футболистът рита в местното първенство и се чувства като у дома си на Ботуша, докато Николетка често отскача при него. Не е тайна, че плеймейтката отново затопли отношенията си с Андреа и двете се изживяват като първи приятелки. Кобрата пък никак не харесвал Божинов, но се преструвал, само и само да угоди на възлюбената си. Все още не е ясно къде боксьорът и чалгаджийката ще посрещнат Нова година.

Междувременно американският телевизионен гигант НВО обяви, че сблъсъкът в Хамбург на 15 ноември, когато Кобрата бе нокаутиран от Кличко още в петия рунд, е бил сред десетте най-атрактивни предавания на медията през годината. Над 1 милион зрители са го гледали по платения канал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама