Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4495149 www.bgdnes.bg

Косъма снима голи жени

Голяма сексмешавица в "Под прикритие"!

Народният любимец от малкия екран Косъма, който "умря" в трети сезон на кримката, снима с видеокамера голата Ина Живова. Ако не се сещате коя е тя, просто изгледайте четвърти сезон на "Под прикритие". В един от епизодите тя участва в ролята на проститутка, която върти френска любов на мафиота Иво Андонов, изигран от Захари Бахаров, на яхтата му.

Историята с Косъма е следната: Ина Живова, която упорито си пробива път в телевизионния ефир, си има нов блог. За разлика от останалите подобни места в интернет тя не пише, а публикува видеоматериали. Режисьор на тези клипове е Александър Сано-Косъма, мъжът на Нели Атанасова. Пикантното е, че Ина и Сано бяха здраво одумвани преди няколко месеца, когато лъснаха техни предизвикателни купонджийски снимки. Злите езици заговориха, че двамата са любовници. Сано, по принцип с благ характер, избухна и се закани да съди всички, които го твърдят.

Реклама

Ето че мина малко време и... Ина се съблече пред Сано. И пред всичките си фенове в блога. Първата й тема е "С едни гърди напред". В материала тя подробно описва що е то женски бюст и как да го поддържаме във форма - било то със специални сутиени, диета или упражнения.

В процеса на обясняване Живова смени няколко сутиена и даже не се изчерви. Така тръгват слуховете. Върви обяснявай после, че нямаш сестра...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама