Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4495292 www.bgdnes.bg

Ласкин закъса за пари

Актьорът Иван Ласкин закъса за пари. Причината е, че откакто напусна щата на Театъра на армията, актьорът няма никакви предложения за роли.

Доскоро семейният бюджет се крепеше предимно на спестявания и на парите, които изкарва половинката му Александра Сърчаджиева. Семейният бюджет обаче е изправен пред изпитание, защото в момента и Алекс няма работа. Тя партнираше на Ники Кънчев, но след края на "ВИП брадър" остана без ангажименти.

Реклама

Преди няколко месеца от солидарност с мъжа си и тя напусна работното си място. За разлика от Ласкин Сърчаджиева не може да се оплаче от липса на ангажименти, но те са временни и не стигат, за да издържа семейството.


В последно време, докато Алекс работи, мъжът й скучае у дома. Самият той не крие този факт. Ласкин следи отблизо всички телевизионни предавания и публично критикува водещите.

"Гледам тази безумна Гала, защото ми е скучно", "Писна ми от тая Никлозета Лозанова", са само част от анализите на актьора, докато стои пред телевизора. За да не останат съвсем без пари, Ласкин е твърдо решен да си уреди роля в някой сериал или филм. Той се обадил да всички свои познати режисьори. Доскоро той отказваше подобни предложения, защото намираше родните сериали под нивото му.

Според близки до семейството, макар и Алекс много да обича съпруга си, тя му е поставила ултиматум да си намери работа.

"Дано това положение да не съсипе връзката им тотално, защото Алекс и Иван Ласкин са наистина подходящи един за друг. Той обаче трябва да се кротне малко и да не е толкова упорит. На Ласкин всичко му е под нивото, но все нещо трябва да работи", обсъждат го бившите му колеги.

Реклама
Реклама
Реклама