Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4497070 www.bgdnes.bg

Бербатов скаран с баща си

Димитър Бербатов влиза в ролята на миротворец. Той се е заел с тежката задача да помирява майка си и баща си, които на стари години решиха да се развеждат. Митко не е в добро състояние, откакто медиите се разшумяха за случая. Баща му, с когото е в добри отношения, отдавна му е споделял, че възнамерява да подаде молба за развод в съда. Нападателят на "Монако" се връща у нас за коледните празници и тогава ще проведе сериозна среща с татко си Иван.

Димитър вече е имал тежък телефонен разговор и с двамата си родители по въпроса. Самите те споделили за това пред близки. Митко твърдо е заел страната на майка си и обещал да я подкрепи. Маргарита поискала от сина си да вразуми Иван и по възможност той да оттегли молбата си, за да не стават за смях. Медицинската сестра от Благоевград коментира, че подобен развод би навредил на децата им и те ще страдат. Освен това самият Бербатов не желае да се вдига шум около семейството му.

Реклама

Разговорът между баща и син бил доста по-мъчен. Димитър категорично заявил пред Иван, че върши глупости. Според нашата информация седемкратният Футболист щ1 на България дори е заплашил татко си да не му проговори, ако се разведе и заживее с новата си жена. Твърди се, че Иван има любовница, която го натиска да се освободи от настоящия си брак и иска нова сватба.

Другият син на Бербатови - Асен, също е защитил майка си. Той от малък е по-близък с нея, отколкото с баща си. Особено в последно време, откакто Иван заживя в София, Асенчо разчита основно на помощта на Маргарита в Благоевград.

От няколко години Иван и Маргото заедно се грижат за интересите на прочутия си син Димитър Бербатов в България. Двамата дори купуват на свое име скъпия имот в Драгалевци, където сега се издига палатът на прочутия футболист. Родителите по-късно продават парцела на сина си Димитър. Така поне къщата на Митко няма да бъде обект на съдебната сага, в която обещава да се превърне пикантното бракоразводно дело.
По време на брака родителите на Бербатов живеят в апартамент в Благоевград, който сега е на разположение на Маргарита. Иван вероятно ще получи в наследство къщата на майка си и баща си в Марикостиново. Двамата му родители - дядо Мицо и баба Верка, починаха скоро един след друг. Не е ясно дали този имот ще бъде делен в съда.

Междувременно комшиите на Бербатови в село Марикостиново разказаха пред "България Днес", че покойните вече дядо Мицо и баба Верка, родители на Иван, са знаели за семейните проблеми на сина си. Той се преструвал пред тях, че всичко с Маргарита е наред, но те научили, че бракът им крета. В последните си дни възрастната жена постоянно повтаряла на Иван, че семейството е най-важното нещо в живота и че не трябва да се развежда. Баба Верка си отиде преди два месеца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама