Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4497253 www.bgdnes.bg

Бившата на Миро: ЗЛАТКЕ, ПРОСТИ МИ!

Златка Димитрова вече е първа приятелка с бившата жена на любимия си Миро, научи "България Днес".

Екссъпругата на бизнесмена горещо е молила за прошка бургазлийката, която, без много да му мисли, е склонила да й прости.

Реклама

След като отмъкна неверника от семейното ложе и забременя от него, Черното Злати смяташе, че животът й е уреден и вече няма пречки за любовта й. В този момент Димитрова се сблъска с гнева на бившата жена на Мирослав и неговата майка, които направиха всичко възможно да я съсипят дори по време на бременността й.

Тежките клетви по адрес на Димитрова от двете жени, които я преследваха месеци наред, я застигнаха в един от най-важните моменти в живота й. Моделката изгуби първото си бебе малко преди раждането, което повлия на психиката й и Златка реши, че безвъзвратно е изгубила възможността отново да има дете.

Трагедията на моделката накарала отчаяната изоставена съпруга да се замисли дали негативната енергия, която изпращала към съперницата си, няма да й се върне трикратно и побързала да се сдобри с плеймейтката.

"Вече всичко между нас с бившата на Миро е наред. Пуска детето си при мен и си говорим, разбираме се, приятелки сме" - доволна е Златка, че най-сетне двете са заровили томахавките.

Моделката с нетърпение очаква лятото, когато ще е минало достатъчно време от аборта и отново ще може да направи опит да забременее. Според близки до бившата на Мирослав тя няма да даде синът й да контактува с детето на плеймейтката, което ще доведе до нова война помежду им.

Златка се разбира с бившата на Миро

Плеймейтката още иска бебе от любимия

Реклама
Реклама
Реклама