Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4502100 www.bgdnes.bg

"Х фактор" vs Лили НА БЪДНИ ВЕЧЕР

Традицията повелява в навечерието на Коледа да има сарми, боб... и телевизия.

Между манджите, наздравиците и разменянето на подаръци трябва да се отдаде нужната почит на дистанционното и екрана.

Реклама

Несъмнено на най-голям интерес ще се радва коледният концерт на "Х фактор", който ще се излъчи на Бъдни вечер от 20 ч. по "Нова". В специалното издание зрителите ще видят шестимата финалисти в шоуто - Михаела, Невена, Славин, Мириян, Бенчев и дуета Иво и Пламен. Всеки от тях ще изпее по една коледна песен, но няма да е сам на сцената.

Останалите финалисти ще са до тях и ще разиграват тематични танци. В двучасовия концерт специални гости са Богомил и Ана Мария, които ще представят ново парче. Музикалните педагози също ще излязат на сцената с общо изпълнение. Заки, Дони и Любо са подготвили нежна песен на Браян Адамс. Това ще е всичко от "Х фактор" за тази година - шоуто се завръща през януари, а финалът най-вероятно ще се проведе през февруари.

Отговорът на Би Ти Ви за същото време - Бъдни вечер от 20 ч., е Лили Иванова. Медията ще излъчи скорошния концерт на естрадната прима от зала 1 на НДК.
На 25 декември от 12,30 по същия канал ще има концерт на Веселин Маринов, а на следващия ден малката-голяма Крисия ще завладее зрителите с микрофон в ръка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама