Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4503939 www.bgdnes.bg

Слави на война с Халваджиян

Лили АНГЕЛОВА

"Ще направя невиждано досега шоу "България търси талант". Гответе се!"

Това се заканил водещият Слави Трифонов на екипа си само дни след като се разбра, че именно той, а не конкурентът му Магърдич Халваджиян ще прави "България търси талант" тази година.

Шоуменът от Плевен подхваща риалитито, след като най-успешните му сезони бяха правени два пъти от Маги Халваджиян, а впоследствие от bTV Studios.

Реклама

Слави се е амбицирал да реализира най-успешното издание досега и за целта вече е обмислил няколко стратегически хода за висок рейтинг. На първо място Трифонов ще се пусне като жури, а за водещи слага актьорите с най-висок рейтинг - Виктор Калев и Краси Радков. Трифонов вече е бил част от журито в първото издание на "Мюзик айдъл" и в няколко вътрешни проекта на вечерното си шоу по Би Ти Ви. Тази година обаче той е решил да привлече световна звезда, която да "скрие топката" на миналогодишните журиращи - Асен Блатечки, Любен Дилов-син, Есил Дюран и Ваня Цветкова.

"Ще видим дали ще надминат успеха ни. Все пак аз не работя с Би Ти Ви отдавна и не мога да коментирам амбициите им. Освен това не съм в България", бе лаконичен най-големият конкурент на Трифонов в Нова телевизия - Магърдич Халваджиян.

Предстоящата година се очертава да е най-добрата за Слави и компания. Освен "България търси талант" той ще продуцира и световния хит Master Chef - риалити формат за любители готвачи. По време на приключението участниците ще се изправят пред индивидуални и отборни готварски предизвикателства, като всяка седмица ще минават през елиминации, докато не остане най-добрият - първият Master Chef на България.

Само до момента записалите се са близо 10 000, споделят от шоуто. Те трябва да са навършили 16 години, да не са работили и да не работят като професионални готвачи. Трифонов още обмисля дали водещите в шоуто да са двама, или само една жена. От предаването обясняват, че са се спрели на актрисата Катето Евро като подходящ и забавен вариант за предаването. Кулинарията не е чужда на дългия водещ. Преди години той издаде книга с рецепти заедно с готвача Иван Звездев.

По-късно, през 2011 г., пък направи първото риалити за професионални готвачи Lord of the Chefs, в което водеща бе актрисата Елен Колева. Тогава за най-добър готвач бе избрана добричлийката Сидония Радева. С двата формата и "Шоуто на Слави" Трифонов и компания се превръщат в най-оборотните тв герои през новата 2015 г.

Реклама
Реклама
Реклама