Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4503993 www.bgdnes.bg

Пак грозна Мис България

Скандалният избор на новата Мис България предизвика вълна от недоволство и съмнения за поредния нагласен конкурс, научи "България Днес".

Масово хората смятат, че коронясаната 19-годишна Симона Евгениева не заслужава да се окичи с титлата за най-красива българка.

Реклама

"Как може от толкова хубави момичета тази година да изберат точно тази, която няма никакви данни да бъде миска", коментират потребители в интернет пространството, които смятат, че Евгениева е по-достойна да наследи Антония Петрова и прозвището й Мис Крокодил.

Аргументи в полза на тезата, че Симона няма необходимите качества, не липсват.
Момичето от Монтана е високо само 170 см, което е недостатъчно според манекенските стандарти. Другото, правещо неприятно впечатление в новата мис, бе фактът, че има татус на ръката, което може да бъде проблем при представянето на нашенката на световния конкурс.

"Конкурсът е нагласен и не знам как ще го скрият този път, при положение че най-хубавите момичета като Габриела Чонина и Паулина Вълчева дори не бяха класирани във финалната петица", критикуват недоволни зрители.

Мнението, че конкурсът е провал, доминира и заради изключително слабата организация, многото грешки, които допуснаха водещите, и остарелия декор на сцената, където се представяха девойките.

Симона пребори конкуренцията от 15 претендентки. Първа подгласничка стана 22-годишната Мария Цветанова от Костинброд, а втора - 19-годишната Дани Димитрова от София, които също не бяха харесани от хората.

Евгениева е студентка втори курс по агробизнес и развитие на регионите и е лице на модна агенция X Model Group.

Реклама
Реклама
Реклама