Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4515909 www.bgdnes.bg

Петев яхна джипа на Пеневица

Новият футболен селекционер на България Ивайло Петев още няма мач начело на отбора, но вече вкуси от сладкия живот, който водят високопоставените служители на федерацията.


Той няма никакви проблеми с придвижването в скованата от студ и сняг родина. Петев вече се вози в мощен джип "Рейндж Роувър", който допреди по-малко от месец бе запазен за любимата на бившия селекционер Любослав Пенев. Кристина, настояща спътница в живота на Любо и бивша жена на соченият за мафиот щ1 Васил Илиев, се движеше със служебна кола на Българския футболен съюз. Тя бе засечена да кара мощния "Роувър" дори след като Пенев бе уволнен от националния отбор и вече бе успял да обвини в липса на морал шефовете на федерацията.
Бившият наставник на държавния тим така и не коментира скандалните кадри на папараците на "България Днес". Сега на луксозното возило, предоставено от спонсор на БФС, се радва Ивайло Петев. Сигурно е, че той има право на подобна екстра за разлика от жената на Пенев, която едва ли може да обясни какво общо има с футбола.
Колата струва около 80 000 лв., според каталога на фирмата вносител. Петев изпробва новата придобивка първо по столичната улица "Иван Асен II", където се намира сградата на федерацията. Треньорът веднага бе забелязан и разпознат от бдителни посетители на малък бар в района.
"Да се вози на джип всеки може, но да видим дали отборът на Петев е способен да бие Италия", коментираха посетители.
Първият голям мач на новия селекционер е евроквалификация срещу "адзурите" на 28 март в София.

Лош късмет

за Ники М.

Служебен "Рейндж Роувър" на БФС донесе лош късмет на вратаря Николай Михайлов. Той е син на шефа на федерацията Борислав Михайлов и беше титуляр в националния отбор, преди кариерата му да тръгне стремглаво надолу.
Ники М. участва във верижна катастрофа, при която загина човек през месец май 2012 г. Михайлов е бил в същия модел черен джип "Рейндж Роувър". Според неофициална информация вис

окопоставен началник в МВР първоначално е наредил катастрофата да бъде покрита. По негово разпореждане номерата на автомобила на Николай Михайлов бързо били свалени, а самият той бил откаран с патрулка на преглед в частна болница. По същото време други по-тежко пострадали трябвало да чакат линейките.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама