Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4531618 www.bgdnes.bg

Емануела роди наследник на Диневи (подробности)

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Емануела роди вчера сутринта втория си син, научи "България Днес".
Малкият Димитър проплака в столичната болница "Свети Лазар". Той се появил на бял свят с много добри мерки - тегло от 3 килограма и дължина от 49 сантиметра. Баща на малчугана е Димитър, който е най-големият син на известния бизнесмен Динко Динев.
Емануела вече има голям син - Христо, който е на 14 години и ще помага в грижите за бебето. Новината за раждането на второ момче предизвика лека изненада, тъй като Емануела намекваше за момиченце и за това колко ще е щастлива, ако има дете от нежния пол. В действителност фолкпевицата така решила да заблуди зложелателите си и да държи далеч злобните хорски очи по време на бременността си.

Вчера следобед щастливият татко Димитър и големият син Христо се отдали на празненства в столично заведение, докато Емануела ще остане още известно време в болницата, за да се възстанови напълно от раждането. Веднага след като новината за появата на Димитър на бял свят доби популярност, изпълнителката беше засипана с пожелания на мобилния си телефон и на профилите си във Фейсбук.

Реклама


През последните дни упорито се спекулираше, че Димитър е зарязал бременната си приятелка, но раждането на бебенцето показа, че всякакви интерпретации на тази тема са безплодни измислици. Самите братя Диневи пък са истински щастливи от факта, че вече имат внук.

Любовта между Емануела и Димитър пламна през 2013 години, малко преди развода на изпълнителката с бившия й мъж Никола. Фолкпевицата реши да работи до последно и дори с наедрял корем се появяваше на участия в нощни заведения.
На въпроса дали мисли за сватба Емануела отговори така: "От досегашния ми опит разбрах, че бракът, подписите и сватбата не са гаранция за семейно щастие. Щастливи сме един с друг и това ни е достатъчно." Тя допълни, че не иска детето й да избере сцената като място за изява и се пошегува, че искрено се надява да стане ядрен физик.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама