Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4534377 www.bgdnes.bg

Ирина отсвири любимия си

Топмоделът Ирина Шейк не уважи гаджето си Кристиано Роналдо и отсвири церемонията на ФИФА, на която футболистът бе избран за номер 1. През миналата година рускинята събра погледите по време на награждаването, но сега мистериозно изобщо не се появи. Целият свят се пита дали връзката между португалския голмайстор и манекенката не е приключила.
От началото на годината красавицата се хвалеше в социалните мрежи със снимки от почивката си на Малдивите. По време на престоя си на екзотичните острови тя съчетаваше приятното с полезното и засне няколко реклами. На 6 януари Ирина дори отпразнува там 29-ия си рожден ден, като отново бе без половинката си.
Слуховете за раздяла между Кристиано и Ирина се подсилиха и след речта на новия стар носител на "Златната топка". Роналдо изброи благодарностите си към абсолютно всички близки до него хора, но забрави за Шейк.
Предварително се очакваше, че Ирина ще пътува заедно с Роналдо с частен самолет от Мадрид до Цюрих, където се проведе церемонията. Изненадващо рускинята изобщо не се качила на аероплана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама