Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4536014 www.bgdnes.bg

Мария се омъжи ТАЙНО

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Мара Отварачката вече официално е съпруга!
Вчера изпълнителката тайно подписа граждански брак с избраника на сърцето и силиконовите си устни - Християн Гущеров, наследник на едрия бизнесмен и политик Добромир Гущеров.
Двамата избраха датата, на която да станат съпрузи пред закона, неслучайно. Вчера Мара навърши Христовата възраст - 33 години.

"Знам, че за повечето хора това число 13 е много лошо и опасно. За мен обаче тази дата е съдбоносна и ми харесва. Много от важните неща в моя живот са се случвали точно на 13-о число", обяви Мария.
Тя подписва брак за втори път. Първият й опит в семейната институция бе с Димитър Андонов, доста заможен хотелиер и син на бивш зам.-кмет на Благоевград. От него Мара роди дъщеря си Марая, която е кръстена както на самата нея, така и на майката на Митко Андонов.

Реклама


"А не на Марая Кери", каза още тогава попфолк миньончето.
И макар да попадаха в различни класации за най-стабилно семейство, Мария и Димитър се разделиха с гръм и трясък и всеки тръгна в нова посока. След развода всеки си създаде ново семейство. Хотелиерът си намери нова половинка и отново стана баща, а Мария... си намери по-млад.
За да изглежда и тя по-млада, певачката отиде на зъболекар за естетическа процедура, видяха в началото на седмицата топпапараците на "България Днес".


Броени дни преди сватбата, която ще се състои на 17 януари, събота, Мара си избели зъбите и си поддържа венците. Иска да е перфектна за първата брачна нощ.
На зъбаря Отварачката отиде с цяла сюрия охранители, които я пазеха зорко и не позволяваха на никого да се доближи. Отварят й вратата на джипа, обграждат я... На тунинга присъстваше и сестрата на Мария, която си е боядисала косата в червено. Тя беше там за кураж.
Отдалеч личеше, че Мара е много нервна и напрегната. Скрила муцуна зад слънчеви очила, певачката се мусеше и даваше разпорежданията с въртене на пръста. Дано на сватбата е усмихната.

Баджаначка с Алисия и Малина

Християн Гущеров е по-малък с шест години и половина от 33-годишната чалгаджийка. За крехката си възраст е успял да "обработи" немалко от колежките на Мария. Първата му известна връзка е с настоящата на Ники Михайлов и бившата на Валери Божинов - Алисия. Точно той урежда Ася (както е истинското име на изпълнителката) със силиконови импланти и прочие телесни подобрения, така важни за попфолк сцената. Грижи се добре за нея, дава й лъскави джипове от автопарка на баща си... Алисия обаче предпочита да забременее от Валери Божинов и с Гущеров се разделят.
За да излекува мъката по Алисия, младият мъж се хвърля на Малина, която е прехвърлила 40-те по това време. Двамата обаче не изтрайват дълго заедно и се разделят.

Васко Кеца пее на чалгаджиите

Човекът, който нееднократно е обяснявал колко много ненавижда чалгата, сега се е съгласил да бъде специален гост на сватбата на Мария и Хриси Гущеров. За удоволствието, което той ще преживее на сцената, младоженците ще се бръкнат с няколко хилядарки.
Сред останалите гости на сватбата ще са Азис (с когото Мара наскоро направи дует), Ивана, Елена Паришева, Емилия, както и много други колеги от жанра.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама