Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4536334 www.bgdnes.bg

Цеца и Кеца пеят заедно

Когато е планирала шумната си венчавка, Мария едва ли е предполагала, че само седмица по-рано ще бъде жестоко засенчена. Пловдивски бизнесмен вдигна сватбата на годината у нас без много шум. Церемонията е струвала над 200 хил. лева, с което се нарежда сред най-пищните тържества, вдигани у нас.

Собственикът на най-голямата фабрика за полиетилен в Южна България Георги Пацев и половинката му Ася узакониха връзката си след 10 години съвместен живот и 3 дъщери.

Реклама

Бизнесменът, по-известен с прякора си Жоро Найлона, качи на една сцена естрадната ни легенда Васил Найденов и звездата на сръбския турбофолк Цеца Величкович.

Над 200 гости на младоженците слушаха Васко Кеца и Величкович. Цеца е пристигнала у нас тайно срещу солиден хонорар от близо 100 хиляди лева. Всъщност първоначално поканата е била отправена към Лепа Брена, която е поела ангажимент, но преди няколко седмици си е счупила ръката и това наложило промяна в плановете. Така Васил Найденов се оказа подгряващ гост за появяването на Цеца.

Изглежда, кризата в КТБ сериозно се е отразила върху финансовото състояние на Найденов. За да спечели отново изгубените пари, Найденов приема всякакви покани за партита, които преди това отказваше с лека ръка. Само за една седмица Кеца пя на една сцена с Цеца, засече се на частно парти с Фики Стораро, а в събота ще се омеша с целия чалга елит на сватбата на Мария.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама