Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4538182 www.bgdnes.bg

Оперираха Лора Караджова

Лора Караджова счупи крак и претърпя операция след падане със ски в зимния ни курорт Банско, научи първи "България Днес".

"Вярно е, че претърпях инцидент, но се надявам бързо да се възстановя. Не искам много да се шуми около случая, защото все пак работата ми зависи от това", призна пред "България Днес" щерката на Данчо Караджов.

Реклама

Аренби изпълнителката била на ски ваканция около коледните и новогодишните празници в Банско, където семейството й има апартамент.
Споделя, че след счупването на крака й в грижите за малката Алиса помагат близките й хора.

"И майка ми, и баща ми помагат в гледането на бебето", разказа Лора.
Караджова роди момиченце на 14 октомври миналата година от приятеля си Валентин Славов, с когото ги събира именно любовта им към екстремните спортове. И двамата обичат да карат ски и сноуборд.

След раздялата й с Део Кардажова заяви, че е намерила всичко, което някога е търсила в един мъж, в 4 години по-младия от нея Вальо.

"Много исках да стана майка. Вероятно всяка жена, когато навърши 30 години и все още няма дете, а харесва и работата си, започва да премисля тези неща - дали може да отложи още малко този момент, дали няма да стане прекалено късно, дали ще се справи. Време ми е, на 31 съм. И сега мисля, че е дошъл точният момент за това, което ми се случва. Не сме го планирали, но както обичам да казвам - в живота няма нищо случайно. Всъщност наистина няма нищо по-хубаво от това и съм много щастлива", заяви Караджова, докато беше още бременна.

"Тъкмо се оправих след раждането, а сега и това", споделила Лорчето пред приятелки след операцията.
Малко преди инцидента Лора се върна на работа и възобнови участията си по клубовете.
Причината певицата да не иска случаят с крака да се разчуе е намерението й да направи голямото си завръщане на сцената на предстоящите хип-хоп награди в края на месеца. Раздаването на призовете се смята за едно от най-важните събития за изпълнителите от този жанр.

Пожелаваме на Лора скорошно оздравяване!

Реклама
Реклама
Реклама