Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4538997 www.bgdnes.bg

Бивш губернатор зове: Затвор за Малък Тошко!

Надя Панкова

Тодор Славков също заслужава затвор.

Поведението на Малък Тошко в телевизионния ефир е аналогично на това на циганина Янко, който получи ефективна присъда за непристойно поведение навръх Йордановден. Такава теза разви бившият областен управител на Варна Йордан Симеонов в социалните мрежи. Ексгубернаторът е възмутен от факта, че за едно и също действие - показване на мъжко достойнство на публично място - циганинът е осъден ефективно, а Малък Тошко дори спечели хитовия телевизионен формат "ВИП брадър". Янко, както и Тодор Славков развяваха най-милото си на публични места - циганинът навръх ваденето на кръста на Йордановден, а Малък Тошко - в най-гледаното ефирно време, и то няколко пъти за потрес на зрители и съквартиранти. Различният аршин, по който двамата ексхибиционисти бяха отмерени, обаче отприщи гнева на ексгубернатора на морската столица.

"Циганинът Янко щял да лежи 16 месеца в затвора заради това, че си е показал члена на публично място, докато вадели кръста на Йордановден в Първомай. В същото време се сещам за един индивид, когото всички медии ласкаво наричат Малък Тошко. Той направи същото, но на телевизионния екран на някакво доста гледано предаване и вероятно постъпката му е видяна от много повече хора. Но защо не се сещам да е обвинен даже за непристойно поведение? Ако бъркам, моля да ме поправите! Или при просташките прояви също ще има основание да се говори за дискриминация", написа възмутен Симеонов.

Реклама

Бившият губернатор е категоричен, че присъдата на ромския безобразник е малка, но също така скача и срещу липсата на всякакви действия за осъждането на вулгарността на внука на бившия първи в държавата. "И 10 месеца са малко на Янко, но за Тодор Славков се питам дали някой дори го е викал да обясни постъпката си?", скача още ексгубернаторът.

В дискусията против Малък Тошко се включи и емблематичната бивша говорителка на варненската полиция Калинка Пенчева, която бе безславно уволнена лично от премиера Бойко Борисов в първия му мандат. Причина за отстраняването й бе обида срещу варненец, който засне спящи в патрулката си полицаи. Тогава тя го нарече идиот, но днес Пенчева също се възмущава от просташкото поведение на Малък Тошко и също настоява за ефективно наказание за разпасания брадър. "В нормалните държави, от които все си мислим, че сме част, такива като Тодор Славков ще лежат в затвора повече от който и да било циганин, защото е обществена личност, дава пример, и то по една от най-гледаните телевизии. Тук, понеже всичко е сделка, някой го направи "най-любимата звезда на България", възмущава се бившата говорителка.

Въпреки потреса от постъпката на Славков и липсата на реакция от СЕМ или обществото Малък Тошко не от вчера вее гениталии на обществени места. Преди време внукът на Тодор Живков показа даденостите си пред народната библиотека и без свян уринира край дърво на пъпа на столицата. Поведението му във „ВИП брадър“ също не бе по-различно. Още преди три години Славков втрещи певицата Мария Илиева, след като извади орган на лъскаво парти в шикозен хотел в Драгалевци. След изцепката му пред библиотеката пък първенецът от риалитито изтресе култовата реплика "Пикая на цялата държава", а във „ВИП брадър“ вадеше пениса си за щяло и нещяло пред съквартирантите. Веднъж за разнообразие на скучното им ежедневие Малък Тошко смени репертоара и заголи задник за ужас на Катерина Евро и останалите свидетели на прелестите му. Въпреки възмущението по форуми и социални мрежи Славков успя да спечели формата и дори получи лъскав джип, но заради състоянието на алкохолно опиянение, от което рядко излиза, не бе съвсем на себе си, за да осъзнае, че е станал любимец на публиката.

Част от приятелите на ексгубернатора Симеонов обаче оправдават позьорщината на Малък Тошко, но не и поведението на рома Янко заради изцепката му навръх Йордановден. Други пък се чудят защо едва сега бившият областен управител реагира на простотиите на Славков, след като шоуто с брадърите отдавна свърши, а Малък Тошко от години се държи безсрамно и показва мъжкото си достойнство пред когото свари.

Тодор Славков бе потърсен за коментар, но до редакционното приключване на броя телефонът му не отговаряше.

Реклама
Реклама
Реклама