Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4539082 www.bgdnes.bg

Идва Морган Фрийман

Лили Ангелова

Президентът Росен Плевнелиев и актьорът Владо Пенев се събраха отново. Убиецът на Джаро от "Под прикритие" беше министър на културата в служебния кабинет на Марин Райков. Пенев и Плевнелиев се прегърнаха, щом се видяха на партито за 100-годишнината на българското кино. Президентът разцелува актьора и двамата си пожелаха още хубави български филми.

На тържеството се събраха цял куп родни актьори и политици, които се забавляваха до сутринта. Купонът събра бившите колеги от "Каналето" Марта Вачкова и Камен Воденичаров. От по-старите актьори се появиха Никола Анастасов и Петър Поппандов.
За да снима у нас, през февруари идва холивудската звезда Морган Фрийман, се разбра на партито. Той ще участва в новия екшън "Код: Лондон". Фрийман ще снима на специално изградените за целта декори, които превърнаха студиото в истинско копие на центъра на Лондон.

Очаква се във филма да се включват и други звезди като Анджела Басет, Арън Екхарт и Мелиса Лио. Новината издаде Ярив Лернер, който е изпълнителен директор на филмовите студиа на "Ню Бояна филм".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама