Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4539183 www.bgdnes.bg

Свекървата изгонила Ирина

Скандал между майката на Кристиано Роналдо и Ирина Шейк е причината за раздялата между двамата, гръмнаха медиите в Португалия. Те не съобщават точно за какво са се скарали Долорес Авейро и руската сексбомба, но твърдят, че това е станало по Коледа.


Както е известно, рускинята празнува рождения си ден без Кристиано на Малдивите, а черешката на тортата е липсата й на церемонията за "Златната топка". Храна за слуховете даде и тиражираният факт, че Ирина вече не е последовател на гаджето си в социалната мрежа Туитър. Но моделът никога не е била свързана с Роналдо в нито една от популярните социални мрежи.
"ДЦеремонията просто не съвпадна с нейната програма - заявиха PR-ите й. - Тя не успя да присъства заради професионалните си ангажименти. Нямаме какво друго да коментираме."
Интересен факт е, че "заетата" Ирина постваше снимки от почивката си на Малдивите миналата седмица. От понеделник насам тя е неоткриваема. Не е качвала и нови снимки в социалните мрежи, където по принцип е доста активна. Мнозина от феновете й предполагат, че рускинята се е покрила, за да не дава коментари за края на връзката й с Кристиано. Двамата бяха заедно четири години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама