Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4544385 www.bgdnes.bg

Роналдо бил шута на Ирина заради сина си

Кристиано Роналдо и Ирина Шейк вече не са заедно, но причината за тяхната раздяла продължава да бъде мистерия. Португалските медии разкриха, че синът на футболиста, който носи неговото име, е виновник за скандала. Малчуганът казал неприлични думи за рускинята в нейно присъствие. Кристиано не му направил необходимата забележка, което подразнило Шейк. Случката се разиграла преди няколко месеца. Тя отново излязла на дневен ред покрай коледно-новогодишните празници. Роналдо бил категоричен, че ще ги прекара с Кристиано-джуниър, което не се понравило на Ирина Шейк.


Малчуганът е отглеждан от майката на голмайстора Долорес и неговите сестри Елма и Лилиана. Основната версия за раздялата на звездната двойка е конфликт между Ирина и най-доверените хора на португалеца.
"Шейк беше близка с роднините по време на тяхната връзка - коментира говорителят на топмодела. - Всички негативни слухове за Ирина и семейството на Роналдо са напълно грешни. Те нямат нищо общо в причината за раздялата. Ирина няма да коментира нищо повече."
Покрай скандала истинската майка на Кристиано Роналдо-младши отново напомни за себе си. Британските таблоиди твърдят, че става въпрос за англичанка, която е на около 23-24 години. Тя получила 10 милиона паунда, за да бъде заплодена от футболиста. В нейния договор се казва, че трябва да остане напълно анонимна. 4 години след раждането на Кристиано-младши майката е пожелала да върне парите и отново да бъде с детето си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама