Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4545505 www.bgdnes.bg

Сашо Роман се пропи

Борислав РАДОСЛАВОВ

Чалга певецът Сашо Роман сериозно посяга към чашката, твърдят негови близки. Поради честите си запои певецът не бил адекватен и дори пропускал участия по заведения.

Последният скандал е с дискотека, където чалгарят трябвало да пее, но не се явил, като дори не предупредил собственика на заведението. Според запознати това станало, защото Роман имал зверски запой и не можел да стои на краката си. Според самия певец не отишъл на участието си, защото бил болен.

Реклама

"Тръшна ме някаква настинка, вече няколко дни ме държи. Отказвам всякакви участия, докато не се оправя. Най-важното е да сме живи и здрави."

Това сподели пред "България Днес" фолкпевецът. Той си почивал вкъщи и почти не излизал навън. Изпълнителят на "Седем дена, седем нощи" си навлече гнева на стотици почитатели в живописното врачанско село Зверино, които напразно платиха 5 лева вход в местната дискотека "Фантазия", за да видят един от любимите си изпълнители.
Сашо Роман така и не се появи в заведението, а посетителите се разгневиха заради тоталната издънка. Информация защо изпелият "Мой ангеле" изпълнител не сколасал да дойде, за чието участие се тръби дни наред с фейсбук покани и афиши, нямало никаква.
Мнозина от младежите първоначално обвиниха шефа на дискотеката, че ги е излъгал, прибирайки им по 5 лева вход, без да осигури ромския славей. Истината се оказва друга - главният виновник е самият певец.

"Не успях да звънна и да предупредя собственика, просто нямаше как. И на други уговорени места не ходя. Хора сме, случват се такива неща", лаконично обясни пред вестника изпълнителят на "Цвете мое", без да пожелае да навлиза в подробности.
Сашо Роман не пожела да каже и дали ще компенсира напразно очаквалите го хора с истинско участие този път.

"Нека да се оправя, да оздравея, пък ще видим. Хора сме, нищо не се знае", заяви той пред вестника.

Това обаче съвсем не е единственото провалено участие на певеца. В много други заведения из цялата страна Сашо Роман поемал ангажимент да пее, но впоследствие изобщо не се появявал, издадоха близки до изпълнителя. В някои от случаите той се оправдавал със заболяване, а в други въобще не отговарял.

Годжи го замества

Има кой да замести ромския певец. Годжи пя песните на Сашо Роман в същата дискотека дни по-рано.

Георги Милчев изпълни "Побелях и остарявам, но в сърце те нося" във видимо приповдигнато настроение, също белязано от напитки, различни от безалкохолните.
Докато пееше, цяла вечер китаристът певец не се раздели с бирата си. И докато се снимаше с фенове, в едната ръка на показ Годжи държеше пенливата течност.

Реклама
Реклама
Реклама