Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4546080 www.bgdnes.bg

Галена прави момиче в Сингапур

Фолкпевицата Галена усилено работи за второ дете, научи "България Днес".

Изпълнителката е решила, че й е време да се отдаде отново на майчинството, след като синът й Стефан вече е на 4 години.
Близки приятелки на фолкаджийката издават, че най-голямата мечта на Галена е да роди момиче.

"Обсебена е от мисълта да има второ бебе и този път да е женско. С Галин вече работят по въпроса и нищо чудно през 2015 да ни изненадат приятно" - споделят дружки на изпълнителката.

Реклама

Веднага след празниците Галена и Галин се отдадоха на дълга почивка заедно със сина им Стефан. Пътешествието започна с едноседмичен релакс в скъпарски хотел на остров Бали, а в момента тримата са в Сингапур. Певицата неведнъж е признавала, че дългите семейни почивки са традиция за фамилията и никога не се пропускат.

Миналата година Галена и вафленият бос се ожениха в Тайланд. Пайнерката бе категорична, че българска сватба няма да има и винаги е била против тривиалните церемонии. Именно поради тази причина тайландската сватба е била в много тесен кръг, а Галин дълго е държал за нея да не се разчува из медийното пространство.
"Таз година булка, догодина - люлка" - намекна за плановете си Галена веднага след като се разбра за церемонията.

По всичко личи, че тези планове още стоят на преден план и дългата ваканция в Сингапур хич не е случайна. Екзотичното освен заслужен релакс е и възможност певицата да зачене в романтична обстановка дълго чаканата щерка.
"Време е Стефан да си има сестричка. И аз съм готова за тази стъпка, а кариерата няма да избяга" - признава Галена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама