Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4546258 www.bgdnes.bg

Ужас! Вулева по-секси от Калканджиева

Албена Вулева се оказа по-секси от бившата шеста по красота в света - Жени Калканджиева. Това реши класация в мрежата, която определи тазгодишните носителки на титлите в различните категории за роден секссимвол.

Скандалната водеща спечели първо място в категориите "Скандален секссимвол" и "Риалити секссимвол", като за втората беше в ожесточена битка с Жени Калканджиева и най-върлата съперничка на Визажката - моделката Зорница Линдарева.

Реклама

В крайна сметка Вулева взе и двете награди, след като щедро се постарала преди това да се сдобие с тях. От организаторите на конкурса издават, че блондинката е дала мило и драго, за да може името й да е на първо място в класациите през цялото време на гласуването. Както "България Днес" първи писа, след участието й във "ВИП брадър" на Албена й е фиксидея да наподобява родните силиконки и да се бута в конкурси редом с тях. Водещата дори стана моделка и от няколко месеца е рекламно лице на родна марка дрехи.

Антифенове на Вулева моментално я оплюха, че се бута на подобни конкурси, и бяха категорични, че мястото й не е в подобни класации. Това не попречи на водещата да демонстрира за пореден път огромното си самочувствие.
"Не съм доволна от двете награди. Вижте другите на какво приличат" - изкоментира в мрежата устатата Албена.

Не само изборът на Вулева в категорията "Секссимвол" втрещи интернет потребителите. В мрежата моментално се завъртя мнението, че тазгодишните победителки са повече от недопустими, след като между тях присъстваха имената на двете носителки на титлата Мис Силикон - Джулиана Гани и Габриела Иванов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама