Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4548403 www.bgdnes.bg

Отварачката окраде Николета!

Мара Отварачката, вече Гущерова, окраде плеймейтката Николета Лозанова, установи "България Днес". Сватбената рокля на фолкпевицата е копие на тази, с която НиЛо се появи на своята сватба преди няколко години в Правец.

За плагиатството от страна на Отварачката сигнализираха интернет потребители в мрежата малко след като се появиха първите снимки на Мара като булка.
"Как може да се облече със същата рокля като на Лозанова и да си мисли, че никой няма да разбере?" - заядливо коментират антифенове на госпожа Гущерова.

Реклама

Въпреки че роклята на фолкпевицата струва цели 30 бона, Мария не успя да постигне желания ефект, след като всички вече са виждали същия модел върху Лозанова. В стремежа си да бъде забележителна Отварачката не бе помислила за някои от най-важните детайли, които в крайна сметка се оказаха пречка за доброто й настроението. Фолкаджийката, която е висока едва 150 см, трябваше през цялото време да вдига тежката рокля, за да не се спъне в нея и да обели напудреното си носле.
След провала на венчавката в храма "Свети Александър Невски" пред плановете на младото семейство Гущерови се появиха още пречки. Екзотичният меден месец, който са запланували в чужбина, ще трябва да се отложи с повече от седмица.

Въпреки че отново е омъжена жена, Мара все още има мерак да пее из родните чалготеки. Откакто се завърна на клубната сцена, Отварачката е като развързана и бързо си припомни какво е да прибира по няколко бона за двучасово кълчене. Тя е категорична, че първо ще направи няколко участия из страната и чак след това ще замине на пътешествие с новия си съпруг.

Вулева оплю младоженците

Водещата Албена Вулева не се стърпя и обстойно изкоментира сватбата на Отварачката и съпруга й. Устатата блондинка хвърли много жлъч върху младоженците Гущерови и вербално ги направи на пух и прах.
"Визуално и двамата са грозни! Закъсали са го, то е ясно. Обзалагам се, че взаимно се явяват един за друг за последния влак. Според мен той се излага повече... Изглежда по-приемлив от тая петифура с циганската сатенирана рокля" - избухна Вулева в профила си в социалната мрежа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама