Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4548619 www.bgdnes.bg

Без Крисия на Евровизия

Детето-чудо Крисия може и да не се състезава в детската "Евровизия", ако тя се провежда у нас, научи "България Днес". Малката изпълнителка бе участник заедно с пианистите Хасан и Ибрахим в последното издание на конкурса. Тогава трите деца заеха второ място, като първото бе отредено на италианчето Винченцо. Южната страна се отказа от организирането на конкурса. От Европейския съюз за радио и телевизия са изпратили официално писмо до БНТ, в което им предлагат страната ни да бъде домакин на следващото детско състезание. Националната телевизия все още не е заявила категорично, че се нагърбва със задачата, тъй като се търсят средства.

"На родна почва, пред наши зрители победата на Крисия, Хасан и Ибрахим е стопроцентова. Едва ли за втори път ще разрешат на децата ни да вземат участие в конкурса с нова песен. Все пак ще искат да дадат шанс и на други деца да се представят", коментира бащата на близнаците пианисти Дениз Игнатов.
Родителите и на Хасан и Ибрахим, и на Крисия се надяват децата им да успеят да участват като състезатели, ако конкурсът се провежда у нас. "Още нищо не е говорено, няма никаква конкретика, тъй като БНТ трябва да намери пари", коментира и майката на Крисия Ангелина.

Преди седмица бащата на Хасан и Ибрахим обясни, че дори и децата да не могат да участват отново като състезатели в конкурса, то те може да изпълнят съвместна песен. Не е ясно и каква ще е ролята на Слави Трифонов в организирането на "Евровизия", тъй като той е продуцент на малката Крисия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама