Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4550348 www.bgdnes.bg

Измама в „Х фактор“

Пореден скандал и съмнения за измама от страна на продуцентите се завихриха след завръщането на музикалното предаване "Х фактор" в ефира на Нова телевизия, научи "България Днес".

Нов цвят на косата на една от водещите на певческата надпревара - Алекс Раева, стана причина зрителите да се почувстват измамени, че шоуто се излъчва на живо, както твърдят от формата.

Реклама

В понеделник сутринта, часове преди първия лайф концерт на участниците за тази година, бившата вокалистка на Слави се похвали с нова прическа.
"Нова седмица, нов цвят", написа Александра Раева към снимките, които публикува на официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

От фотосите става ясно, че Алекс е преминала в отбора на блондинките, а феновете й я поздравиха за промяната във външния й вид и дори се пошегуваха, че сега още по-трудно ще я различават от колежката й Мария Игнатова, която също от години залага на русото.

За изненада на всички, които бяха седнали пред телевизорите в понеделник вечерта, от блондинката Алекс нямаше и следа, а тя се появи със старата си прическа.
"Как става така, че сутринта си руса, а вечерта вече не си", изригнаха наблюдателни зрители, които заподозряха, че предаването всъщност не се излъчва на живо, а е заснето ден преди това, когато Алекс все още не е била на посещение във фризьорския салон.

"Лъжат ни, че това е лайф, а те си снимат, когато им е кеф, и после ни баламосват да пускаме есемеси в реално време", коментират фенове на музикалното риалити.
"Това твърдение е абсурдно и дори смешно. Алекс е боядисана така, че когато косата й е вдигната, да не се вижда, че е толкова руса", коментира мистерията пиарката на шоуто Ани Халваджиян пред "България Днес".

"Снимаме си на живо, все пак в залата има 500-600 човека. Признавам, че изглежда странно, но фризьорът на Алекс - Жоро Петков, е използвал някаква нова техника за боядисване", допълва братовчедката на продуцента на шоуто Маги Халваджиян.
Ако все пак шоуто не се излъчва на живо, а на запис, както сочи историята с прическата на Раева, това буди много въпроси. Най-простите от които са: Какво става с есемесите, които зрителите пращат, и как се определя победителят?

Реклама
Реклама
Реклама