Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4550515 www.bgdnes.bg

Никой не иска Иво Аръков

Актьорът Иво Аръков е на път да се прости окончателно с актьорската си кариера. Той стана популярен с филма "Кецове" и сериала "Фамилията". Прочу се най-вече с пикантериите около личния си живот и връзките си с Мария Илиева и Мика Стоичкова. Бързата слава му изигра лоша шега.

Заради любовта си към Мика Иво бе готов да се откаже от живота в България. Той вече си представяше как отлита за Маями и се наслаждава на безгрижен живот, осигурен от тъста Христо Стоичков.

Реклама

Иво прибързано напусна щата си в театър "Зад канала". Преди да отлети, Мика го заряза. За да спечели все пак някой лев, Аръков прие поканата да разкаже пикантерии за личния си живот във "ВИП брадър". Това са и последните спечелени пари от актьора.

След като напусна къщата, той няма нито един поет ангажимент. Не само никой театър не е сключил щатен договор с него, но няма участия и в постановки на хонорар.
Иво се сдуши в шоуто с мъжа на Калканджиева – Тачо, и в момента обикалят кръчмите, радвайки се на ергенски живот и харчейки парите от предаването.
Какво ще правят, като свърши хонорарът, и самият той не знае.

"Вярно е, че в момента нямам ангажименти и си почивам. Ще мисля по-късно как ще продължи кариерата ми", откровен е Аръков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама