Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4552128 www.bgdnes.bg

Диляна и Блатечки по-влюбени от всякога

Иво АНГЕЛОВ

Моделката Диляна Попова и актьорът Асен Блатечки са заедно и в нито един момент от връзката си не са се разделяли. Това разкриха пред "България Днес" хора от обкръжението на известната двойка.

Периодично в публичното пространство се появяват информации, че между двамата е настанал раздор и не са заедно, но в тези информации властваща е лъжата.

Реклама

"Асен непрекъснато е около бебето, няма как да се говори, че ги е зарязал с Диляна. Той отделя много време и усилия, за да може на малкия Борил да не му липсва нищо. Двамата вече се научиха да не обръщат внимание на писанията по техен адрес и да не си развалят отношенията заради пуснати лъжи", коментираха техни познати.

Много активно в грижите за бебето се включва майката на моделката, която трайно се е пренесла в София. Тя помага с всичко необходимо, за да може Диляна да работи и да прекарва повечко време в модното си ателие. Бащата на красавицата - Красимир, пък на няколко пъти пътува до столицата, за да вижда най-близките си. Бизнесът му със собствен автосервиз в Гулянци не му позволява постоянно да отсъства и затова той повечето време е далеч от дъщеря си. През зимата той нямал много работа, но въпреки това си стоял в малкото градче, за да не харчи пари за пътувания. Той наваксвал, като често се чувал по телефона с известната си дъщеря, а със съпругата си коментирали с какво могат да са полезни на младото семейство.

"Не знам защо продължават да пишат глупости - Диляна и Асен са заедно и това не се е променяло в нито един момент. Събираха ги, разделяха ги, а между тях нищо проблемно не се е случвало. Двамата дори не се карат", заяви преди време пред "България Днес" бащата Красимир, който е отвратен от неверните писания. Дори и тези спекулации обаче не могат да развалят настроението на мъжа, който вече е горд дядо на бебето Борил.

В едно от многобройните писания за Блатечки все пак има истина - той често ходи при бившото си семейство на гости. "България Днес" го засече да пазарува и да носи продукти на бившата си съпруга и дъщеричката им. Негови близки потвърдиха, че той проявявал съвест и продължавал с грижите за предишната си фамилия, но това по никакъв начин не се отразявало на отношенията му с Диляна.

Бебето Борил, което се появи на бял свят през септември миналата година, вече бил сериозно пораснал и наддал с килограмите. Малчуганът се радвал на любов отвсякъде, като единствено дядо му Красимир го виждал по-рядко от останалите членове на многолюдното семейство.

"Няма как постоянно да съм в София, трябва да си движа моята работа в Гулянци. Когато посъбера някой лев, отивам до столицата, но по-добре тези пари да ги давам за Борилчо", каза скоро след раждането му бащата на Диляна Попова.

Моделката и актьорът живеят заедно в апартамента си в столицата. Двамата дълго време криеха връзката си и отричаха да са нещо повече от приятели. Блатечки беше 14 г. с бившата си половинка Катерина, от която има дъщеря - Катя. В един момент обаче той избрал нов любовен път и се впусна в бурна авантюра с изкусителната красавица от Гулянци. Много скоро след началото на връзката си те се сдобиха и с наследник.

Реклама
Реклама
Реклама