Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4558828 www.bgdnes.bg

Серина омагьосва Гришо и Маша

Красен КИРИЛОВ

Серина Уилямс прави всичко възможно да раздели Григор Димитров и Мария Шарапова, твърди най-горещата клюка в тениса.
Американката признава, че е била влюбена в Гришо, но той е разбил сърцето й. Уилямс явно не е забравила това.

Според запознати със сложните взаимоотношения между елитните спортисти тъмнокожата американка се опитва да разбие любовта на българина и красивата рускиня с помощта на африкански шаман. От известно време тази история витае в тенис средите, но няма как да бъде потвърдена официално.

Реклама

Известно е, че в Америка вуду ритуалите са много разпространени. В Ню Орлианс дори има голям музей и храмове на религията. Цели 15% от населението там практикуват вуду. Твърди се, че Серина е близка с един от тях. За опитните магове е детска игра да направят магия за раздяла или лош късмет. Очевидно, ако Уилямс се опитва да скара Гришо и Маша, поне засега опитите й удрят на камък. Двамата продължават да са заедно. В края на миналата година имаше слуховете, че са скъсали, но това се оказа лъжа.

Междувременно Серина не пропусна да клъвне Григор в навечерието на мача му с Анди Мъри на "Аустрелиън оупън". Американката заяви пред медиите, че ще стиска палци на шотландеца. Тя даже се обяви за негова фенка от дълго време.

Всичко започна, когато се разбра, че Уилямс е имала тръпка към Гришо, но той не се е решил да премине от фаза на приятелство към нещо по-сериозно. Серина периодично се връща към тази история и явно не може да преглътне поражението в личния си живот. Тя си позволи публично да иронизира половинка на тенисиста Мария Шарапова.
Пред британския "Дейли телеграф" американката избухна: "Всяко интервю на Шарапова започва с фразата: "Аз съм щастливка, така ми провървя". Това е толкова скучно. Щом й харесва да бъде с човек, който има черно сърце, това си е нейна работа".

Мария не остана длъжна. "Разбира се, имам голямо уважение към Серина заради всичко, което е постигнала на корта - дипломатично започна рускинята. - Ако иска да говори за лични неща, може би трябва да каже повече за собствената си връзка. За своя приятел и това, че той бе женен и има деца."

Последваха извинения от двете страни, но едва ли някой вярва, че те са били съвсем искрени. Любопитното, е че Шарапова и Уилямс може да се срещнат на финала на "Аустрелиън оупън" тази седмица.

Реклама
Реклама
Реклама