Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4561248 www.bgdnes.bg

Динев-син сменя памперси

Иво АНГЕЛОВ

Бизнесменът Димитър Динев, на когото фолкпевицата Емануела роди дете, активно се включва в грижите за новороденото, научи "България Днес".

Наследникът на династията Диневи (младежът е син на предприемача Динко Динев) помагал на любимата си дори и за смяната на памперси, като не се скатавал от отговорности. Той дори се нанесе в дома на фолкпевицата в тузарския столичен квартал Бояна, за да могат тримата да са заедно и бащата да й помага в в грижите за Митко-джуниър.

Реклама

"Аз съм щастливка, защото имам уникален мъж до себе си, който ме подкрепяше през цялото време на бременността и не се отделяше от мен. Той е най-прекрасният мъж на света! Много е грижовен, отговорен, голям мъжкар. В мечтите си не съм очаквала един човек да прави толкова неща за жена си и за детето си така, както Димитър. Благодаря на Господ, че ми го изпрати в живота", призна наскоро Емануела, която още не може да се нарадва на второто си дете и добрия си приятел, с когото още нямат сключен брак.
Емануела в момента отдава цялото си време в отглеждането на сина си и изобщо не мисли за завръщане на музикалната сцена. Тя признава, че един ден това ще се случи, но не иска да се ангажира с конкретни срокове. Изпълнителката толкова е неразделна с малкия бебок, че дори го е сложила да спи в тяхната спалня, за да й е буквално на една ръка разстояние.

"Малкият Митко беше плануван. Баща му присъства на раждането. Димитър Динев за мен е по-важен от някакъв лист хартия и не съм с него, защото е от известно и заможно семейство", сподели Емануела по повод плановете за официално обвързване.
Тя е категорична, че сега на първо място е Митко-джуниър да получава всички необходими грижи, и затова е доволна, че половинката й се включва с помощ за каквото може.

Малчуганът проплака в столичната болница "Свети Лазар". Той се появи на бял свят на 11 януари т.г. с много добри мерки - тегло от 3 килограма и дължина от 49 сантиметра. Емануела вече има голям син - Христо, който е на 14 години и също помага в грижите за бебето. Новината за раждането на второ момче предизвика лека изненада, тъй като Емануела намекваше за момиченце и за това колко ще е щастлива, ако има дете от нежния пол. В действителност фолкпевицата така решила да заблуди зложелателите си и да държи далеч злобните хорски очи по време на бременността си.
Емануела е категорична, че засега ще отглежда детето си в София. Тя е планирала лятото да прекара в Бургас, където ще е по-близко до фамилията Диневи, живееща от дълги години в курортното селище Свети Влас. Щастливият дядо - Динко Динев, вече е видял внучето си, но това се е случило в столицата. Плановете са през топлите месеци да има възможност да прекара повече време с бебето.

Емануела се похвали още, че през бременността е качила 13 килограма, но 10 от тях вече са свалени и тя отново се чувства добре в тялото си. Фолкпевицата впечатли с отлична визия на изписването и изглеждаше ослепително, макар да е лежала в болница. Дори и по време на бременността тя демонстрира отлична форма, а през последните месеци на бременността имаше сили да ходи по участия и да изкарва пари, за да не я обвинят, че разчита на благосъстоянието на Диневи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама