Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4563544 www.bgdnes.bg

Криско си вее дупето

СНИМКИ: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Рапърът Криско лъсна по задник в опитите си да се прави на модерен. Скандалният певец за пореден път втрещи с визия, след като се разходи с панталон, смъкнат толкова, че дупето му беше изскочило цялото над него. Всъщност Криско се показа по бели гащи над смъкнатите почти до коленете дънки.


След като слезе с вкисната физиономия от мръсния си скъпарски джип, рапърът се мота със смъкнат панталон около него, с което втрещи случайните минувачи. Накрая той все пак повдигна панталона си малко по-високо. Облеклото на рапъра също не бе за изпускане този ден. От шарената му шапка, през нарязаната брада и кецовете му с капси, всичко бе подбрано така, че да привлече внимание.

Реклама

Криско не за първи път втрещява с външния си вид. Готов на всякакви провокации, той неведнъж си е подстригвал и боядисвал косата в интересни тонове.
За разлика от старателните грижи за външния вид, певецът не се бе постарал за колата си. Джипът му бе страшно мръсен, сякаш идва от участие в оф роуд състезание. Отзад калта покриваше почти изцяло номера, който едва се виждаше. Предното стъкло изглеждаше също неугледно, като добре че са чистачките, за да помогнат на Криско да вижда къде кара.


Това не е случайно, тъй като рапърът е пристрастен към калта. Въпреки че наблизо имаше свободен паркинг, Криско паркира върху тревата като истински гангстер, на когото не му пука за околната среда. След това певецът изприпка към близката сграда.
Рапърът най-вероятно се бе отправил на тайна среща с някого, тъй като това не е блокът, в която живее. Най-вероятно актуалният изпълнител си е намерил половинка, която тайно посещава. Може би затова от мерак си беше свалил панталона предварително.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама