Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4565421 www.bgdnes.bg

Слави кум на Грахич

Лили АНГЕЛОВА

"Ще се оженим с любимата ми Цветелина Грахич във Врана в началото на следващата година през януари, защото до края на тази няма да имаме време да подготвим сватбата." Това сподели гаджето на беквокалистката от "Шоуто на Слави" Цветелина Грахич - Кристиян Шаламанов, пред "България Днес" вчера.

28-годишният щастливец каза още, че със сигурност ще поканят Слави Трифонов за кум, защото много уважава личността му.

Реклама

"Думата на Цвети за мен е закон. Тя ще решава как да се случват нещата с нас след годежа", обясни Кристиян.

Досега Дългия е бил кум единствено на Евгени Димитров-Маестрото, като пропусна да направи това с Борис Солтарийски и красавицата Аделина.

"Слави отряза и Гъмзата на сватбата му, както и останалите от "Ку-ку бенд". Но иначе идва на сватбите на всички. Само на Борката не дойде, защото беше в чужбина. А и всички знаем, че и двамата са имали общи момичета, така че освен колегиални отношения не може да се каже, че са приятели", обясняват близките на Солтарийски.
Все пак Дългия винаги се отчита със скъпи подаръци за младоженците, ларж е, категорични са приближените му.

За Цвети Грахич обаче се очаква най-добрият БГ продуцент у нас да направи компромис.
"Обещал й е от години, че ще танцува на сватбата й. Това уж беше на майтап, ама сега сватба действително ще има. Макар че и двамата имат пиперлив език, Слави се вслушва във всичко, което Грахич казва, особено що се отнася до общите им парчета", казват от предаването.

Иначе красивата беквокалистка на "Ку-ку бенд" Цветелина Грахич стана разложка снаха, на всеослушание обяснила и щастливата майка на Кристиян Шаламанов. Тя и приятели им спретнали луд купон, когато отишли на гости да се запознаят. Бащата на Кристиян – Краси, се славел като един от виртуозните музиканти в Разлог, починал преди повече от година. След като изживял драмата по загубата на родителя си, младоженецът и братовчедите му направили ромския оркестър "Рико Бенд". Момчето е един от най-талантливите в този занаят, метнал се е на баща си, хвалят го разбирачи.
"Откакто предложи на Цвети, заваляха поканите за участия на групата", похвалиха се и приятелите на Кристиян.

Реклама

"Днес е най-щастливият ми ден! Ден, който чаках, и ден, за който си мечтае всяка една обичана жена. Днес ми предложи човекът, когото търсех цял живот, а този човек е Кристиян Шаламанов", написа Грахич собственоръчно под снимка във Фейсбук профила си.

"Да, паднах на колене и поисках ръката й. Подарих й златен пръстен с камъни, но не е кичозен, красив е. Всичко бих дал за нея! Сватба във Врана ще направим, няма значение дали ще струва 800 или 8000 лева. За мен парите не са от значение", обясни щастливият младоженец.

Той е категоричен, че няма да се скъпи нито за роклята, нито за сватбеното пътешествие, след като сключат брак с красивата босненка.
"Запознах се с родителите й, с баба и дядо й. Те ни дадоха благословията си. Изключително мили и добри хора, много се радват за нас", споделя Шаламанов.
Относно факта, че след сватбата Цвети може да се наложи да подпише договор, в който да не забременява с години, Шаламанов е категоричен: "Тя сама ще си избере дали да стане майка след година или след две. И не смятам, че това зависи от Слави Трифонов. Той е един много почтен и готин човек. Много не ходя в шоуто след предаване, за да си помислят хората, че му се подмазвам. Харесвам го, но не съм човек, който се бута при звездите", реди талантливият симпатяга.

Цвети и Кристиян са заедно повече от година. Двамата се запознали на участие.
"Като я видях, веднага си казах, че ще направя всичко възможно да стане мое гадже. Харесах я от пръв поглед. И слава на Бога, че и тя ме хареса и си допаднахме", казва Кристиян.

Цветелина Грахич е атрактивно попълнение в екипа на "Шоуто на Слави" след конкурс за беквокалистки, който безапелационно печели. Клюките я свързваха с някои от колегите, включително и с най-малко "разхайтения" в шоуто - Георги Милчев-Годжи. Това стана, след като на едно от участията им в САЩ двамата спяха в една стая. "Няма нищо между нас с Годжи. Той си има приятелка, а аз не съм от жените, които крадат мъже", обясни тогава Грахич.

Снимки - личен архив

Реклама
Реклама
Реклама