Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4573100 www.bgdnes.bg

Тя свали Тони Стораро

Млада студентка заби фолкидола Тони Стораро, научи "България Днес".

Блондинката Йоана е само на 22 години, но е успяла да завърти главата на Човека глас. Според слуховете младата изкусителка била обсебена от Стораро и твърдяла, че той също не е останал безпристрастен към чувствата й.

Девойката е върла фенка на певеца и не пропуска нито едно негово участие. Където е Стораро - там е и Йоана, независимо дали изявите са му в столицата или в провинцията.
"Само го чака и му се хвърля на врата. Показват много интимна близост и сме убедени, че между тях има нещо" - коментират от персонала на чалга клубовете в Студентски град.

Реклама

Пищната изкусителка по никакъв начин не опитва да скрие отношенията си с известния певец. Йоана непрестанно споделя снимки, на които двамата със Стораро изглеждат опасно близки, цитирайки текстовете от песните му. Дружките на девойката пък шеговито коментират, че двамата са "уникална двойка".

Според нейни дружки тя няколко пъти се е хвалела, че е имала по-близки контакти с певеца. Факт е, че Йоана се е снимала прекалено често със Стораро. Едва ли има друг негов фен, който да има толкова много фотоси, и то все в прегръдка.
Между двамата има тръпка, издават близки до певеца.
Тони Стораро не бе открит за коментар, но от негово име пиарът на "Диапазон Рекърдс" Петя Щилянова категорично отрече слуховете за младата любовница на певеца да са достоверни.

"Категорично мога да заявя това, което и Тони би казал, а именно, че любовна авантюра няма с никоя негова млада фенка. Това му е работата - да пее, да се среща с фенове, да се снима с тях. През годините е имало безброй подобни случаи - тръгвали са слухове, момичета са си измисляли подобни лъжи или пък техни зложелатели са го правили, но със сигурност мога да кажа, че Стораро не би си позволил интимна близост" - споделя Щилянова и допълва, че фолкидолът безкрайно държи на семейството си.

"Той е много добри отношения със съпругата си, никога не са се карали, никога не са се разделяли. Дори наскоро бяха на почивка за няколко дена" - разказва пиар агентът.
Безспорно любовните авантюри на Тони Стораро са едни от най-коментираните в медийното пространство. Последната клюка гласеше, че Човека глас поддържа интимна връзка с колежката си Софи Маринова и дори той е бил тайнственият баща на детето й, което я е накарал да махне. Спекулациите около отношенията на певеца с Маринова накараха Стораро за първи път да се оправдае и да отрече в ефир клеветите.
"Не съм любовник на Софи Маринова и не съм я принуждавал да направи аборт. Потресен съм от това, което се изписа, Софи също е разстроена" - каза преди няколко дни изпълнителят.

Ромската перла не е единствената негова колежка, с която слуховете го свързват. Преди време той бе спряган за любовник на Джена, като дори се твърдеше, че й е подарил една от хитовите й песни.

Съпругата на диджей Дамян - певицата Ваня, също бе нарочена, че топли леглото на Стораро, когато изпълнителят не е при жена си. Тогава Ваня коментира слуховете, като каза, че са нелепи клевети, които за съжаление са неизбежни около работата им.
В афера с гласовития изпълнител бе забъркана и дуетната му половинка Таня Боева. Очевидци все още твърдят, че двамата били засичани да интимничат доста често по свои участия, а Таня гледала Стораро като "влюбена".

Реклама

Освен с популярни негови колежки слуховете са го свързвали и с редица негови върли фенки. Стораро винаги е предпочитал да запази мълчание по въпроса.
Дали младата блондинка, която следи по петите фолкзвездата и си позволява толкова голяма близост с него, е само търсачка на слава, или наистина е тайната му изгора, е само въпрос на време да излезе наяве.

Фики по стъпките на татко си

Фики Стораро усилено върви по стъпките на баща си и вече може да се похвали с цял фен клуб от засукани мадами. Само за година в "Пайнер" Фики се превърна в един от най-желаните ергени във фолксредите. Още преди да придобие популярност, младият Стораро не пропускаше да придружи татко си на участията му, където, виждайки по-младия вариант, фенките на Тони се отправяха моментално към сина му. Баща и син са толкова желани от младите девойки, че близки до семейството се чудят съпругата на Стораро как не се е побъркала от ревност.

"Трябва да имаш железни нерви, за да запазиш спокойствието с човек, на когото всякакви жени му се хвърлят на врата" - коментират от обкръжението на Стораро.

Реклама
Реклама
Реклама