Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4573110 www.bgdnes.bg

Крият новата Крисия

Екипът на "Шоуто на Слави" е открил новата Крисия на кастингите на "България търси талант", научи "България Днес". Евгени Димитров-Маестрото първи забелязал детето-чудо. След това и Слави Трифонов останал запленен.

Според очевидци на тазгодишните кастинги става въпрос за 8-годишната Поли от Бургас, която изпяла песента на Бийонсе Listen. Със същото парче проби и талантливата Крисия по време на кастингите за партньорка на г-н Андреев.
"Изпя го жестоко, все едно имах дежа вю!", споделил Слави.

Реклама

Кое е момичето засега се пази в пълна тайна, защото именно с него ще започне новият сезон на "България търси талант". Дългия е дал заповед в никакъв случай да не се разкрива самоличността на детето. Предупредил е и родителите, че момичето го чака голям успех, но засега не бива да дават никаква информация.

Според хора от екипа на шоуто Поли от Бургас не само ще стане известна в предаването "България търси талант". Твърде вероятно е тя да замести Крисия и да представи България в тазгодишната "Евровизия", която може да се проведе у нас.
8-годишното дете дошло като подарък на Маестрото и екипа му.

"По регламент Крисия, Хасан и Ибрахим имат право да се явят отново. Но те вече са популярни. От много време Слави искаше да намери друго момиче, също толкова талантливо, колкото малката Крисия", обясняват от екипа му. Затова той лично присъствал на повечето кастинги в страната. Слави и Маестрото искали да чуят всяко талантливо малко дете, което се яви на кастинга. Надеждите им се оправдали в Бургас. Щом изслушали песента на детето-чудо, вече били сигурни, че това ще е новата звезда.

Евгени Димитров-Маестрото вече казва, че "Ку-ку бенд" е готов да помогне с каквото може за реализирането на "Евровизия" у нас. Така най-вероятно БНТ и "Шоуто на Слави" ще си сътрудничат. Затова екипът на Слави само би спечелил, ако открият ново талантливо дете, което също да натрупа огромна популярност. Факт е, че през последната година рейтингът на "Шоуто на Слави" нарасна, и то не без помощта на Крисия. Освен това Слави прибира и процент от всяко нейно участие. Поради тази причина новата участничка на детската „Евровизия“ тепърва ще се появи на хоризонта и ще става известна.

Засега всички надежди са насочени към 8-годишното момиче. Точно затова и Слави го крие толкова упорито. Въпреки това екипът на предаването има и няколко скрити коза за евентуална нова участничка на детската "Евровизия".
Десетгодишната тогава Мария Теохарова покори с таланта и непринуденото си поведение журито на шоуто, което се излъчва в ефира на Би Ти Ви. Момичето не стигна до края, но тя ще участва в тазгодишното издание, научи „България Днес“.
Находчивият Маестрото, който има нюх за нови таланти, може да открадне и лице на конкуренцията. Докато Слави търсеше сценична партньорка на г-н Андреев през миналата година, Нова телевизия излъчваше предаването "Големите надежди". В него изгря звездата на малката Ахинора. Дълго време в интернет имаше сравнения между нея и Крисия, но Ахинора не получи толкова мощна подкрепа от продуцентите си. Затова не е изключено Маестрото да открадне вече готов талант от Магърдич Халваджиян.

Реклама
Реклама
Реклама