Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4574018 www.bgdnes.bg

Цветана Манева: Лили ме изненада!

Лили АНГЕЛОВА

"Изненадата ми беше голяма, когато на личния ми празник дойде Лили Иванова със 71 рози, на колкото станах само преди няколко дни. Двете изкарахме незабравима вечер, а по-късно празнувах и със семейството." Това сподели за "България Днес" голямата ни актриса Цветана Манева, която по цял ден слуша подаръка от примата - последния й албум "Поетът".

Цветана не пропусна да покани най-близките на всяка своя премиера, а неведнъж е празнувала и рождения си ден на сцената. Именно така се случва и на 30 януари вечерта. След като блестящо се справя с "Хората от Оз" в Театър 199, Манева установява, че примата на родната естрада седи на първите редове и й ръкопляска.

Реклама

"Много се зарадвах. Веднага след това двете отидохме в любимото ни ресторантче и хапнахме постна храна", обясни още Манева. Лили Иванова от години не кусва месо, защото смята, че затлачва организма й с токсини и е трудно смилаемо. Двете дами хапнали салата от спанак и домати и пили само минерална вода.

Цветана Манева е в близки отношения с Лиленце-пиленце повече от 20 години. Веднага след концерта на примата в зала 1 на НДК преди месец тя и съпругът й Явор Милушев звънят на Иванова в 1,00 през нощта, за да изразят възхищението си от музикалното преживяване. "Това е една от най-големите достойни личности на нашето време. Щастлива съм, че съм неин приятел", с възхита към певицата сподели още Цветана Манева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама