Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4575223 www.bgdnes.bg

Слави Трифонов призна: Сам съм!

Слави Трифонов за първи път призна, че е сам и няма жена до себе си. От няколко месеца Дългия е разделен с балерината Мартина, с която живя няколко години. Шоуменът така и никога не потвърди любовната си връзка с нея, както и краха на отношенията им. За първи път той се изпусна в своето шоу и макар и не в прав текст, обясни, че е сам.

"Няма с кого да правя секс и от много време не знам какво е. Много отслабнах и пропуших", изповяда се неочаквано пред зрителите Слави.
Думите на Трифонов бяха казани набързо и под формата на шега. От екипа на Дългия са категорични, че това не е по сценарий и е своеобразно любовно обяснение на Слави към Мартина.

Реклама

Досега водещият си е позволявал само веднъж да признае публично чувствата си. Преди години той бе лудо влюбен във варненката Маги. След като тя го напусна, Слави се разплака на свой концерт и я помоли за прошка. Двамата така и не успаха да закрепят връзката си. След години за зла участ друга варненка отново разби сърцето на Слави.

Мартина Огнянова е от морската ни столица и по последна информация балерината се е върнала в родния град, където иска да отвори собствена танцова школа. Веднага след като Огнянова напусна Трифонов, той я изтри и от предаването си. Тя вече не е част от балет "Магаданс". Заради нея Слави бе принуден да направи нов кастинг за балерини. Причината е, че няколко от най-верните й приятелки напуснаха балета с нея.

Макар и вече да не участва в предаването, по всичко личи, че Мартина още присъства в живота на шоумена. Каква е причината за раздялата им остава мистерия. За последно са забелязани в курорта Слънчев ден, където Слави има апартамент, през лятото. Малко след това се разделят. Според приятелки на балерината тя не е издържала на ритъма на живот на Слави. Той е болезнен работохолик, който работи постоянно, но същевременно не дава никаква свобода на Мартина. Той е ревнив и не позволява на половинките си да излизат без него.

Раздялата на Мартина и Слави дойде малко след друго негово признание в ефир. Дългия изповяда, че и той е искал да има жена и деца и за това е предлагал два пъти брак , но и двата пъти са му отказвали.

Освен с Мартина и Маги името на Слави е свързвано и с Алекс Раева. Тя и до днес отказва да коментира бившия си шеф, но хора от екипа се кълнат, че именно Алекс си остава голямата любов на Слави. Дали тя е била една от избраниците, които са получили пръстен от Слави, не е ясно. Много вероятно е обаче Мартина наистина да е отказала да се омъжи за Дългия и това да е сложило край на отношенията им. След напускането на предаването Мартина се появи само веднъж в заведение в Студентски град с част от балета. Оттогава няма следа къде е и дали още изпитва чувства към Слави.
Фактът, че е пропушил, издал Трифонов пред колегите му за проблемите му в личния живот.

Реклама

"Слави никога не пуши от стрес в работата, правил го е само когато си има негови си проблеми. Той и не яде, изглежда е нещастен", коментират го в Би Ти Ви.
Дори новите плеймейтки, които наскоро гостуваха в шоуто, не успяха да го разведрят. Няколко знойни хубавици буквално го оградиха от всички страни, развявайки пищните си форми, но Слави изглеждаше по-скоро смутен.
"Влюбен е, личи му, че мисли само за една жена", убедени са в екипа му.

Бори мъката с работа

За да преодолее проблемите в личния си живот, както винаги Слави се е хванал здраво за работа. Той подготвя новия сезон на "България търси талант", провежда кастинг за балерини и група, която да подгрява публиката на "Ку-ку бенд" за големия концерт в "Арена Армеец" през април. Заедно с това най-вероятно ще участва в организацията на детската "Евровизия", която може да се проведе в България.
За "България търси талант" Слави преговаря със световноизвестния певец от български произход Филип Киркоров да е част от журито. В предаването е поканена и Дарина Павлова.

"Все още обмислям решението си, тъй като не знам дали ще имам достатъчно време, за да поема този отговорен ангажимент. Ако се съглася, ще е заради талантите на България, които ще получат възможност за световна изява", каза вдовицата на убития шеф на "Мултигруп" Илия Павлов.

Отново се среща с Алекс

Слави Трифонов поиска прошка на бившите си колеги от "Ку-ку бенд", за да ги събере на големия си концерт в зала "Армеец" през април. Шоуменът се обадил на всички музиканти, които през годините са били част от бенда, за да ги викне да се върнат поне за една вечер в екипа.

Преглътнал е огромното си его и сам е хванал телефона, за да преговаря с някогашните си колеги. Дори и с тези, за които твърдеше, че не иска да чува и види никога повече.

Най-драматична ще е срещата му именно с Алекс Раева. Самата певица е признавала, че не се чува и вижда със Слави, откакто е напуснала. Този път ще трябва да се срещнат очи в очи.

Реклама
Реклама
Реклама