Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4588876 www.bgdnes.bg

Ван Гаал разследва секс в клозет

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Луис ван Гаал се заканил да накаже сурово футболиста, заснет да прави секс в тоалетна. Записът бе пуснат от таблоида "Сън", но от видеото не става ясно кой точно е играчът. Води се вътрешно разследване в клуба. Според източници от "Олд Трафорд" прегрешилият ще трябва да се раздели с минимум една седмична заплата. Сумата няма да бъде по-малка от 20 000 лири. Глобата може да бъде и доста по-солена, в зависимост от това кой ще се окаже прелюбодеецът. Голяма част от футболистите в "Юнайтед" получават над 100 000 лири седмично възнаграждение. Звезди като Рууни, Фалкао и Ван Перси прибират по над 200 000 паунда.

Клипчето е публикувано в неделя. На него се вижда как един от футболистите прави секс в тоалетната с момиче на около 20 години. Името засега не се разкрива, но със сигурност журналистите знаят кой е палавникът. Записът е направен от съотборници на "главния герой". Те са снимали с телефон под и над вратата в тоалетното помещение. Това се е случило по време на специално събитие, свързано с клуба. Най-вероятно става дума за парти в заведение, което е затворено за външни посетители и на него са присъствали само хора от "Юнайтед".
Репортер на "Сън" се е свързал с момичето от клипчето. "Скъсах се от рев, след като разбрах какво е станало. Няма обаче да ви разкривам подробности", казала тя.
Футболисти от Висшата лига често са хващани в крачка. Последният пострадал беше нападателят на "Арсенал" Оливие Жиру, който едва спаси брака си. Той бе заснет от любовницата си по гащи в хотелска стая. Преди това проститутката Хелън Ууд за малко не съсипа кариерата на Уейн Рууни. Тя разказа на целия свят как е правила секс с футболиста, докато законната му съпруга беше бременна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама