Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4592872 www.bgdnes.bg

Иринчето страда самотна

Съвсем самичка ще остане в деня на влюбените Свети Валентин супермоделът Ирина Шейк. Това призна самата тя малко повече от месец след раздялата си с Кристиано Роналдо. Докато за футболиста на "Реал" (М) вече се появиха слухове, че е забърсал ново гадже, то руската манекенка се въздържа от връзки на този етап. Моделът на списание Sports Illustrated призна, че мечтае следващият мъж в живота й да бъде лоялен с нея. По този начин, без да назовава имена, тя намекна, че Кристиано не е бил особено честен с нея в някои отношения. 5-годишната връзка между двете звезди приключи по коледните празници, когато Роналдо се появи без любимата си на церемонията, на която получи третата си „Златна топка“.

"Обичам честните мъже. Искам до себе си човек, който да е напълно лоялен към жените. Смятам, че това е най-важното в един мъж", заяви руският секссимвол. 29-годишната чаровница призна, че засега няма планове за 14 февруари.

Реклама

"Сама ще съм. Може и да изникне нещо в последния момент, човек никога не знае", добави Ирина, сякаш за да подразни португалеца.

"Перфектната вечер си я представям с шоколад и хубав филм. Например вчера гледах "Хубава жена" и се почувствах точно като на Свети Валентин, беше прекрасно", допълни Иринчето.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама