Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4597017 www.bgdnes.bg

Слави рогоносец две години

Огнян ГЕОРГИЕВ

Балерината Мартина Огнянова е изневерявала на водещия Слави Трифонов поне две години. Тя е имала паралелна връзка с кикбоксьора Коко Колев. Това разкри пред "България Днес" духовният ментор на спортиста и негов дългогодишен треньор Албен Белински.

"Не са отскоро с Монахинята - разказа ексцентричният Белински, който е първият българин със световна титла по кикбокс. - Поне от две години са. Медиите успяха да ги надушат. Слави Трифонов е един клоун. Той има сериозни комплекси. Странно е за него, защото е висок и снажен, а освен това има и доста джобни пари", коментира Белински любовния триъгълник.

Реклама

През 2013-а балерината и тв водещият все още бяха официално заедно, което означава, че Дългия е носил рога. Папараците на "България Днес" на няколко пъти уловиха Мартина с джип, подарен от Слави. По това време тя все още работеше в "Шоуто на Слави". Мартина прекарваше почти цял ден в залата за репетиции. Изглежда, това не я е спирало да върти и паралелна любов с боксьора.
Възлюбеният й Коко Колев е част от групата спортисти, които тренират с легендата Белински в залата до стадион "Славия".

"Дойде от провинцията - разказа Белински. - Той е мой последовател и в някои езотерични системи. Дал съм му насоки в астрологията. Постепенно натрупа самочувствие. Така и намери Монахинята. С това име наричам всички манекенки. Коко беше на кръстопът. Аха да стане отрепка, но се дистанцира от лошите хора. В началото имаше по-нагло поведение. Проблемен беше и почти нагъл. Не съм вярвал, че ще се оправи. От цялата група беше по моя преценка предпоследен в ранглистата. Не съм му влиял целенасочено. Сам си е помогнал и заслугата е изцяло негова. Две години му трябваха, докато прогледне. Има добро сърце."
Колев в момента преподава бойни изкуства в зала "Импакт", която се намира на столичния бул. "Цар Борис III".
"Премести се преди няколко месеца. Събра си хора и се развива като треньор", обясни Албен Белински.

Самият Колев, който чака бебе от Мартина Огнянова, отрече да е говорил досега с журналисти за своята връзка с балерината. Кикбоксьорът предпочита тя да остане в неговото лично пространство.
"Не чета вестници и нямам представа какво се пише. Не съм давал никакви интервюта", коментира лаконично Коко Колев пред "България Днес" всички слухове за неговия любовен романс с балерината.
Тръпката между двамата вероятно е още по-стара от потвърждението на Албен Белински. Доказателство за това е домашният любимец на Коко. Той се грижи с огромна страст за своя бял женски бултериер, който се казва Марта. Животното ще навърши четири години след няколко месеца.

Колко точно време Мартина е въртяла едни от най-известните и богати мъже у нас не е ясно. Факт е, че връзката им бе разкрита от папараците на "България Днес" през 2011 година. Тогава Слави и Мартина бяха изловени да излизат, хваната за ръка от столичен ресторант.

Дълго време след това балерината демонстрираше висок стандарт на живот, който няма как да е бил осигурен от настоящото й гадже. Трифонов никога не си е позволявал да коментира публично отношенията с Мартина. В началото на миналата година той призна в ефир, че два пъти е предлагал брак и два пъти са му отказвали. Това бе и първият сигнал, че нещата между Мартина и Дългия не вървят. Раздялата вече нямаше как да остане скрита през есента, когато Мартина напусна балет "Магаданс". Наскоро дойде и признанието на Трифонов, че е сам. Според близки до балерината раздялата е дошла заради желанието й да има бебе и семейство. Нещо, което Трифонов не е бил готов да й осигури.

Връзка с Борис Солтарийски

Преди да се залюби със Слави Трифонов, Мартина имаше връзка с певеца от "Шоуто на Слави" Борис Солтарийски. Авантюрата им става известна, след като Борето води Мартина в родната Враца, за да я запознае с родителите си. Малко след това Дългия пожелава Мартина и тя бързо се преориентира.

Реклама
Реклама
Реклама