Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4597061 www.bgdnes.bg

Адриана купува къща с порно

Първа фолкпевица се престраши и разкри пред "България Днес", че е снимала порно в Чехия!

Изкусителната Адриана, която нашумя с хитовете "Няма драма" и "Чок пара", приела оферта от US продуценти и срещу 20 000 евро заснела няколко филмчета за възрастни, всяко от които по 15 минути.

Реклама

"Потърсиха ме още преди 2 години. Искаха известна българска певица. Дълго мислих и накрая се реших. В лентата участват още 2 жени и един мъж. Моята роля беше да правим френска любов с останалите жени в спалня, а по едно време "изневиделица" се появява мъжът. Гледа скришом известно време, след което се включва", разкри подробности от снимачната площадка неустоимата блондинка.

Нейно условие било да няма секс с мъжа, а само и единствено орални ласки.

"С него си разменяме само френска любов. Но сега бих се възползвала пълноценно от мъжките ласки и бих го направила не само с един, а дори и с двама. Предпочитам груповия секс, забавлението е много по-голямо. Иначе размерът определено има значение. Колкото по-голям, толкова по-добре. И да умее да го прави, разбира се", с усмивка разкрива палавата певица.

Лентата все още не е монтирана, въпреки че е снимана още преди два месеца в меката на розовото кино - Чехия. А майка й и приятелят й приели безпроблемно изявата й в горещите филмчета.

"Майка ми е широко скроена и е отворена към нещата от живота. А пък с приятеля ми, с когото съм от 8 години, предпочитаме да си изневеряваме пред очите, както се казва. Затова няколко пъти се е случвало да правим тройки, падаме си по груповите изпълнения", откровена е Адриана.
И продължава: "Надявам се на кариера и в тази индустрия, и в попфолка. Просто аз казвам това, което мисля и правя. Докато много други като мен също го правят, но не си признават", разказва още русокосата фурия.

Спечелените 20 000 евро от филма Адриана ще вложи в покупката на жилище в Монтекатини, райско кътче до Флоренция, където живее със своя любим. Двамата са събрали общо 140 000 евро и вече избират любовно гнездо сред италианските красоти.
"В началото на март се разбрах да се видя с шефа на „Пайнер“ Митко Димитров и да говорим за договор. Искам да пусна нова песен и да имам хубава кариера. Надявам се колегите да ме приемат топло", казва Адриана и с усмивка признава, че би го направила с Джена, а в леглото с нея би приютила Константин и Борис Дали.

Реклама
Реклама
Реклама