Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4603771 www.bgdnes.bg

Тачо и Жени пиянстват заедно

Иво АНГЕЛОВ

Жени Калканджиева и съпругът й Стефан Манов-Тачо са заедно! Това доказват ексклузивни снимки, които са запечатали първата съвместна поява на двамата след драматичното им участие в последното издание на "ВИП брадър".

Дълго време около двамата се спекулираше, че са приключили отношенията си, но никъде нямаше официална информация за развод. Още с излизането си от риалити шоуто Тачо се отдаде на безкрайни нощни купони в обкръжението на красиви жени. В същото време Жени стоеше в къщата и ронеше горчиви сълзи за проблемите във връзката им.
През последната седмица двамата разбиха всички слухове около тях. Първо Тачо и Жени се появиха на откриването на тузарска столична чалготека, където бяха усмихнати и видимо се радваха на взаимната си компания. Много скоро след това съпрузите са били видени в друго заведение в София, където вече съвсем му отпуснали края откъм забавление.

Реклама

Гости на дискотеката, в която не се слуша попфолк, разказаха, че двамата стабилно пийвали и избухвали на хитови парчета. На масата им имало бутилка квалитетно ирландско уиски, което разреждали със скъпарска газирана вода. Облечени неглиже, двамата са купонясвали, като събирали погледи на хората около тях.
Тачо и Жени са били в компанията на актьора Иво Аръков, който също участва в последния сезон на "ВИП брадър". Нощният живот е слабост на артиста, който обича да си попийва.

"Аръков изглеждаше доста пиян и обикаляше с бутилка в ръка из заведението. Той вдигаше наздравици на напълно случайни хора и поведението му беше много странно. Това момче очевидно не носи много на алкохол, но защо се излага по такъв нелеп начин", разказаха пред вестника гости на дискотеката.

Тачо и Аръков захвърлили всякакви задръжки след няколкото обърнати питиета и започнали да измислят всякакви щуротии. Те дори решили да се шегуват с Калканджиева, като я вдигнали на ръце и започнали да я люлеят, докато пиянски се хилели гръмогласно. Плеймейтката Кейти Кор, която е танцьорка в заведението, пък веднага привлякла погледа на Тачо, но заради присъствието на съпругата си той се ограничил само да хвърля по един-два любопитни погледа на кръшната мадама, без да предприема никакви действия.

Актьорът наскоро призна, че е влюбен и има любима на сърцето си, но това не му пречи да ходи по заведенията и да събира палавите погледи на софийските моми.
Наскоро самият Аръков призна, че се е напил и е налетял да се целува с момиче в нощно заведение. За него тя не била нищо сериозно, а просто забавление за вечерта.
Аръков, изглежда, не се ограничава с купони само в столицата, защото през уикенда е бил в дискотека в Русе. Той отново се отдал на гуляй, като не давал добър пример на подрастващите, които искрено му се радват.

Появиха се предположения, че Аръков се е отдал на пиянстване, след като е видял, че бившата му половинка - Мика Стоичкова, има нов приятел, с когото се чувства много добре. Актьорът още не можел да преживее раздялата и давел мъката си в чаши със спиртни питиета.

Реклама

На партито в столичното заведение в компанията на Тачо, Жени и Аръков е бил и Калин Врачански, който също си е пийнал порядъчно.

Снимки: PM

Пробва се с плеймейтка

Тачо в продължение на седмици се забавляваше в заведение в Студентски град, където почти всяка вечер беше в компанията на изкусителната плеймейтка Гентиана Халити. Наблюдателни посетители на дискотеката отчитат, че двамата няколко пъти са били в опасна близост, но няма категорични доказателства нещо между тях да се е случило.

"Чудно ми е как така едва сега някой е забелязал, че с Тачо споделяме едно сепаре. Ние вече сигурно един месец се засичаме в дискотеката. Той идва често с мъжка компания и те си пият и купонясват. Много се забавляваме всички, но между мен и него няма нищо повече от приятелство", коментира тогава пред "България Днес" Гентиана. Сега обаче Манов вероятно е решил отново да се радва на компанията на съпругата си и изглежда щастлив с нея.

Реклама
Реклама
Реклама