Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4608557 www.bgdnes.bg

Адриана няма спирачки: Искам тройка с Джена и Коцето

"Искам тройка с Джена и Константин. Тя е много сексапилна, голяма сладурана. Има прекрасно тяло, харесват ми гърдите й. А той е много готин и няма да му простя."

Еротичните мисли сподели пред "България Днес" фолкпевицата Адриана. Русокосата фурия се впусна в порноиндустрията и засне няколко розови филмчета от по 15 минути в Чехия. Срещу 20 000 евро тя прие предложението на US продуценти за френска любов с още две жени и мъж, без обаче тя да прави секс.

Реклама

"С мъжа в лентата си разменяме само орални ласки. Но сега бих се възползвала пълноценно от мъжките ласки и бих го направила не само с един, а дори и с двама. Предпочитам груповия секс, забавлението е много по-голямо. Иначе размерът определено има значение. Колкото по-голям, толкова по-добре. И да умее да го използва, разбира се", обяви пред вестника палавата певица.

Сексуалните фантазии на изпълнителката на "Няма драма" и "Чок пара" включиха и нейните бъдещи колеги от "Пайнер", ако певицата се договори с шефа на музикалната компания инж. Митко Димитров и Адриана стане част от най-голямото музикално семейство в бранша.

"Представям си как сме в една кола с Джена и Константин. Шофираме в гората по тъмно, когато автомобила се поврежда. Няма никой наоколо, няма кой да ни помогне. Оставаме сами в нищото и тъмното. Тогава започвам да опипвам Джена, да я галя навсякъде и да я целувам. Тя ми отвръща със същото. С нея се почваме, а след това се включват Константин и шофьорът. Искам да пробвам и Борис Дали, много е сладък. Може и той да ни вози", разпалва въображението си дивата, която няма задръжки, стига да пожелае някой.

И допълва: "Обичам да бъда отгоре и да контролирам положението. Това ми доставя най-голямо удоволствие и само така свършвам. Така ще бъде и тогава. Хубаво ми е и мъжът да бъде отзад, но не чак толкова, колкото масово се харесва", откровена е фурията от Плевен.
Ако се завърне на фолксцената в "Пайнер", Адриана иска да направи дуети с Галена, Преслава и Галин.

"Искам модерно парче, в чиито клип ще има еротика, разбира се. Нещо като Otilia - Bilionera, казва Адриана, отказвайки обаче да пробва в леглото и Митко Пайнера. "Той е сериозен човек, а и там, където си вадиш хляба, не трябва да си вадиш онази работа", категорична е изкусителката.
В следващите дни Адриана ще се срещне лично с Пайнера, за да преговарят за бъдещето на блондинката в музикалната компания.

Иначе спечелените 20 000 евро от филмите за възрастни Адриана ще вложи в покупката на жилище в Монтекатини, райско кътче до Флоренция, където живее със своя любим. Двамата са събрали общо 140 000 евро и вече избират любовно гнездо сред италианските красоти.

Реклама

"Надявам се на кариера и в порното, и в попфолка. Просто казвам това, което мисля и правя. Докато много други като мен също го правят, но не си признават", разказва още Адриана и допълва, че някои от младите фолкзвезди у нас се продават за по 200 лева.
В порнофилмчетата Адриана и останалите жени се задоволявали с всички секс играчки, за които човек може да се сети.

"Използвахме вибратори, пенис колан и т.н. Снимахме няколко дни в Чехия и се прибрах в Италия. Там живея с моя приятел, който е албанец. Няколко пъти сме правили тройки с него, не се ревнуваме. Обичам го много и дори милиардер да ме пожелае, ще си остана с него", категорична е певицата.
Мнозина у нас приемат поведението й за скандално и неморално. Адриана обаче е свикнала на отворени отношения и отворено мислене на хората на запад от България. Надява се и на такива от бъдещите й колеги.

Много по-добре е всичко да става пред очите и да се знае, отколкото скришом с чичковците за 200 лева, а пред хората да градиш лъскав и непокварен имидж, разсъждава изкусителката.

Заедно е с приятеля си от 8 години, но само веднъж си правили порноклипче.
"Беше в самото начало. Снимаше ни приятел, който адски се възбуди, но го оставих на сухо. И други искаха да се включат, но не ги огря", смее се Адриана.

Борис Дали: Няма как, имам жена и деца

Борис Дали прие с усмивка еротичната покана на Адриана и благодари специално пред "България Днес" за отправеното сексуално предложение.
"И за порновидео, и в реалния живот няма как да стане. Имам съпруга и деца, които обичам. Но сериозно благодаря за поканата", сподели в добро настроение пред вестника Борката, който изпълнява хитовете "Ще си говорим пак" и "Ти така пожела".
И допълни с усмивка, че все пак животът е пред нас и човек не знае какво го очаква и какво може да му се случи.

С трима в джакузито

Адриана отпразнува подобаващо Свети Валентин в Италия. Фурията се отдаде на страстен секс с трима мъже в джакузи.
"Бяхме с приятеля ми заедно с още една двойка и трима непознати италианци. Двама от тях ми харесаха и не се бавихме много. Направихме го там, аз бях отгоре и беше много здраво", разказа еротичните си преживелици Адриана.
Единият от щастливците бил женен и обяснил, че съпругата му била някъде с приятелка за празника. Накрая се сбогувал с русокосата бомба... и й оставил имейла си.

Реклама
Реклама
Реклама