Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4608597 www.bgdnes.bg

Отварачката не дава детето на бившия

Мара Отварачката държи дъщеря си Марая далеч от истинския й баща. Откакто е омъжена за Християн Гущеров, Мария е скъсала всякакви контакти с бизнесмена Димитър Андонов.

Преди години миньончето вдигна не по-малко лъскава сватба с Андонов. Дълго време той я глезеше със скъпи дрехи и коли, но след това певицата намери още по-богат съпруг в лицето на Хриситян Гущеров. След като го заведе до олтара, пайнерката вече няма нужда от бащата на дъщеря си. Тя е спокойна, че с малката Марая са подсигурени и дори някой ден да се разведе и с Гущеров, ще има тлъста банкова сметка.
Точно затова Мария е заявила на бившия си, че вече няма никаква нужда от него. Изпълнителката не приема пари от Андонов като издръжка за дъщеря им. Всичко, което получава Марая, е от Християн Гущеров. Богаташът плаща за най-скъпото частно училище в София. Отделно брои и тлъсти пачки, за да посещава детето школа по английски език и танци.

Реклама

Съвсем целенасочено изпълнителката казвала на дъщеря си, че това е тяхното семейство, а Гущеров й е баща, който се грижи и за двете.

Димитър Андонов също има нова жена и син. Той нямал нищо против през уикендите да гледа и Марая, както е първоначалната уговорка с Мария. Постепенно певицата измисляла причини, за да затрудни срещите им. Силиконката и бившият й от години не поддържат контакт. Димитър се усъмни колко вярна е законната му съпруга и набързо я изхвърли от общия им дом. Последва тежък развод, а Отварачката остана без нищо. Те се разбрали да си поделят грижите за дъщеря им, но изобщо да не контактуват. Обидена, че е оставена без нищо, Мария използва първия удобен момент, за да отмъсти на Димитър. След като е омъжена за милионер, тя доволно натри носа на бившия си, че не се нуждае от парите му, а той няма да вижда дъщеря си.

"Димитър не иска да се стига до съд, защото всички ще разберат и ще стане скандал. Но може и дотам да се стигне, ако тя продължава да се взема насериозно", казват близки до Димитър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама