Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4609267 www.bgdnes.bg

Ламбо свали превръзката

Лили АНГЕЛОВА

Стефан Данаилов свали превръзката след операцията на окото си и вече е на линия в НАТФИЗ, видя "България Днес".

"Добре съм, операцията ми бе успешна, сега се залавям за работа. Ти си отслабнала, докато ме нямаше", сподели през смях комплименти депутатът от БСП на касиерката в НАТФИЗ "Кр. Сарафов".

Реклама

Така в шеги и закачки преминават дните до премиерата на "Небесен отряд" по Джордже Левович и Александър Обренович на мъжката част от класа на професора.
Стефан Данаилов бе в Берлин в легендарната болница "Шарите", където претърпя интервенция с операция на едното око. Препоръчал му го лично лекуващият го от лимфом лекар - д-р Даскалов. Ламбо замина спешно за авторитетната клиника миналата седмица, а само преди ден се завърна след лечението там.

"Мастера е бодър, духът му е силен и със сигурност ще бъде с нас на 19 и 20 февруари, когато е премиерата ни тук в НАТФИЗ", каза пред ден ученикът на Стефан Данаилов Асен Данков.

Както вече "Българя Днес" писа, преди да замине за операцията в Германия, професорът репетира с мъжката част от групата пиесата вкъщи. "Пазихме Мастера от грип и всякакви вируси. Постановката ни е много силна, тя е история за холокоста, за една група мъже, на които дават отсрочка два месеца живот в името на това да работят в пещите. Професорът я е правил с класа на Асен Блатечки и Валери Йорданов през 1997 г. Ние сме следващите, които поемаме щафетата от големи актьорски имена, и за да не се изложим, репетирахме денонощно", сподели Асен Данков.

Снимка: Борислав ТРОШЕВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама