Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4616632 www.bgdnes.bg

Бандит и ченге НЕРАЗДЕЛНИ

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Иво АНГЕЛОВ

Един от най-издирваните престъпни босове в България и полицай на висока длъжност са неразделни, видя екип на "България Днес".
Актьорите Захари Бахаров и Владимир Пенев може да са най-големите врагове в криминалния сериал "Под прикритие", но в живота са истински приятели. Екранните персонажи Иво Андонов (дясна ръка на Джаро и безскрупулен гангстер) и Емил Попов (комисар от ГДБОП) нахъсано се преследваха и стреляха във филма, но в действителност са много близки и често прекарват свободното си време заедно.


Двамата актьори бяха засечени да вървят един до друг по централната столична улица "Раковски", обсъждайки задълбочено свои проблеми. И двамата бяха нахлупили шапки и вдигнали яките на балтоните, така че никой наоколо да не забелязва, че крачат по тротоара. Бахаров очевидно не може напълно да се отърси от ролята си на гангстерския бос Иво, защото продължава да се държи като героя си от сериала - гледа лошо, постоянно се оглежда наоколо и крачи настъпателно, когато минава по пешеходните пътеки. Едва ли обаче един сериозен престъпник би си позволил лукса да се разхожда спокойно пеша и без охрана, както правеха двамата.

Реклама


Владо Пенев пък е далеч по-благ във визията. Нахлупил зимна шапка на главата и с раничка на гърба, той не изглежда като ченге, гонещо лошите герои на деня. И като един истински приятел той изпрати Бахаров до Народния театър "Иван Вазов", където колегата му имаше репетиция, а след това се прибра в апартамента си в идеалния център на столицата.


Само преди няколко дни двамата се появиха на обща снимка, на която се виждат и други техни колеги. Захари Бахаров беше дегизиран като папата, а Владо Пенев лъсна по сутиен и пола. Оказа се, че снимката е направена след края на две различни постановки в Народния театър. Бахаров играл на голямата сцена с представлението "С любовта шега не бива", а Пенев - в пиесата "Идиот" на камерна сцена. На фотоса са още Юлиан Вергов, Мариус Куркински, Владо Карамазов и Йосиф Шамли.


Захари и Владо играха заедно и във филма "Дзифт", който се появи през 2008 година. Тогава първият влезе в ролята на Молеца, докато вторият се превъплъти в Плужека.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама