Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4624269 www.bgdnes.bg

Малък Тошко задява Линдарева

Малък Тошко отново се показа като ценител на женската красота, научи "България Днес". Най-новата тръпка на Славков е не кой да е, а бившата на Тачо - моделката Зорница Линдарева, издават близки до скандалната моделка, пожелали да запазят анонимност.

Прочула се през последната година като една от най-известните родни любовници, Зори се опита да потуши страстите около себе си, като се върна при старото си гадже – Иво, и успя да стопли отношенията с Жени Калканджиева. Линдарева дори се появи на светско събитие в компанията на Визажката и съпруга й, където сред многото звезди от "Биг брадър" беше и Малък Тошко.

Реклама

Според очевидци именно тогава Славков решил, че Линдарева му е симпатична, а Жени побързала да влезе в ролята на сватовница, опитвайки се постоянно да бута Славков пред очите на бившата си съперница.

Линдарева не проявила особен интерес към явните симпатии на Тодор към нея, решавайки, че те са подтикнати от видимо нетрезвото му състояние. През цялата вечер Малък Тошко не свали слънчевите очила, а папараци дори го хванаха да уринира насред улицата - нещо, което не му се случва за първи път и е точно в негов стил. Напоследък Славков все по-упорито показва, че не само не е спрял алкохола, но и страстта му към чашката се е увеличила двойно.

Дали заради непристойното поведение на сина на Батето или заради верността си към любимия Иво, Линдарева не отвърнала на задявката на Малък Тошко и си позволила само да изпие няколко питиета в неговата компания. Очевидци твърдят, че пелтечейки, пияният Славков се заканил, че няма да остави нещата така и пак ще се пробва с моделката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама