Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4626075 www.bgdnes.bg

Преслава и Бирмата се били заради Фики

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Преслава си е тръгнала заедно с Бирмата във вторник вечерта, въпреки че само минути по-рано двамата се биха взаимно. Това разкриха пред "България Днес" свидетели на случката, които са потресени, че изпълнителката продължава да прощава изпълненията на бившия си приятел.

Ужасяващите сцени на насилие се разиграха в дискотека в Студентски град в София на афтърпартито след раздаването на наградите на телевизия "Планета" във вторник вечерта. След бруталното меле, в което се включиха и охранители от нощното заведение, Георги Станоев беше изхвърлен от дискотеката, а всички певци на "Пайнер" си тръгнаха доброволно.

Реклама

"Цялата драма започна, защото Преслава и Фики не спираха да се закачат. Танцуваха заедно, а в един момент започнаха да се целуват. Действията им бяха повече лигавене за шоуто, отколкото да имат някакви интимни намерения.

"Къртица" веднага е звъннала на Бирмата да му разкаже и затова той толкова бързо се появи в дискотеката. Бирмата започнал да държи сметка на Преслава и да й крещи и затова тя не е издържала и му е зашлевила шамар. Останалото е история - ответният удар на Бирмата, намесата на охранителите и изхвърлянето му от дискотеката", разказаха пред вестника хора от обкръжението на Преслава.

Любопитното настанало извън дискотеката. Фолкпевицата си е тръгнала заедно със Станоев, въпреки че минути по-рано се удряли взаимно. Тя искала да го отведе далеч, за да не ескалира повече напрежението. Двамата отпрашили в неизвестна посока, търсейки спокойно място, където да поговорят.

"Не ме изненадва тази реакция на Преслава. При нея трудно може да се търси логика в действията й. Все още обича много Бирмата и е готова да му прости всякакви глупости", коментира близка на изпълнителката.

"България Днес" потърси Фики да коментира дали наистина той е в основата на боя, за който не спира да се говори от няколко дни. Той продължава да е с изключен мобилен телефон и се е покрил от всички.

Реклама

Друга информация - че Преслава е била приета в "Пирогов" със счупен нос, категорично не отговаря на истината. Добричлийката единствено е била с разкървавен нос, като пораженията по тялото на Бирмата са били по-тежки, тъй като охранителите на дискотеката са го налагали.

Изпълнителката е в добро физическо състояние и ще изпълни всичките си професионални ангажименти, които предварително са заявени. Тази вечер тя ще пее в софийска дискотека, но интересното ще се случи в неделя. За тогава тя има планирано участие в дискотеката в Студентски град, където се разигра мелето.

В публичното пространство се коментира, че охраната ще бъде засилена, за да не се стига до нов инцидент. Нещо повече - патрули на полицията ще бъдат в района на нощното заведение, готови да реагират на нови сигнали.

Хора, запознати с нрава на Бирмата, предполагат, че той няма да остави нещата без последствия и вероятно ще се опита да си отмъсти на хората, които го пребиха. Версията за предстояща вендета все по-усилено се коментира, макар да не е ясно дали Бирмата със сигурност ще предприеме някакви действия, за да защити егото си.

Реклама
Реклама
Реклама