Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4626171 www.bgdnes.bg

Мир в харема на Коко Динев

Най-заклетите врагини в попфолка, които години наред сипеха помия в медийното пространство една за друга, днес го раздават най-добри приятелки, видя "България Днес".

Жените на най-известния чалга плейбой Коко Динев заровиха томахавката и за първи път застанаха една до друга, за да си щракнат общо селфи по време на раздаването на наградите на телевизия "Планета" преди броени дни.

Реклама

"Колко зряло от ваша страна. Прекрасни сте" и "Обичам ви и двете, моля ви, направете дует" са само една наистина малка част от възторжените коментари, които общият фотос на баджаначките предизвика в интернет пространството сред заклетите фенове на кръшните ритми.

Други открито сметнаха този приятелски жест за чиста доза откровено лицемерие и позволиха на въображението им да се развихри с мнения от типа "Сега остана само Николета и Алисия да се заобичат и да станат близки дружки".

Освен общата фотосесия на Диневиците с гримьора на звездите Кирил Чалъков лошо впечатление на аудиторията направи фактът, че Емилия се изложи с неграмотността си.
Настоящата изгора на Коко написа умилителен коментар към снимките, който гласеше:

"За нашите приятели и почитатели, които снощи ни изпратиха по-домовете с награди в ръце!!!“.

Емилия доказа, че няма представа какво означава степенуване в българския език, тъй като поставеното тире пред думата "домове" е, меко казано, нелепо.

"А не ви ли изпратиха по най-домовете", изгавриха се по-начетените свидели на нейната неграмотност.

Реклама
Реклама
Реклама