Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4660404 www.bgdnes.bg

Щерката на Брендо празнува в Лондон

Родата на Брендо се събра в Лондон, за да отпразнува рождения ден на дъщеря му.

Голямата наследница на Евелин Банев, Александра, навърши 21 години. Тя учи в университет на Острова и след отвличането на по-малката й сестра Лара не се прибира в България. Нещо повече, Александра е взела под крилото си и малката Лара. Двете момичета живеят заедно с майка си Моника Добринова в английската столица. Доскоро местонахождението им се пазеше в тайна, но и двете издадоха, че в момента са далеч от България. Майка им Моника също е напуснала страната.

Реклама

Къде точно се намира Брендо, който наскоро издаде книга, не е известно на родното МВР. Смята се, че Евелин Банев е напуснал България преди месеци. У нас той бе с най-леката мярка за неотклонение ""подписка" и въпреки това изчезна безследно.

Дъщеря му не издава дали таткото е присъствал на тържеството в нейна чест в Лондон. За празника специално са отишли нейната леля Деси Дишлиева и братовчедка им Дара. Александра, освен че учи, развива и модна кариера на Острова. Малката Лара също е записана да учи в английско учебно заведение, което потвърждава намерението на родителите й окончателно да я разделят от България.

Самата Лара е изненадала кака си с ръчно приготвена два мъфина със свещички, придружени с обръщение "Най-хубавото на спомените... ние ги правим".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама