Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4665046 www.bgdnes.bg

Циците на Емилия СЕ СВЛЯКОХА

Силиконът на Емилия увисна със страшна сила!

Всички сме виждали голи и полуголи чалгаджийки, но винаги телата им са били стегнати и силно гримирани. Е, понякога се случва някоя певачка да качи 10 кила шкембе ударно, но след компютърен ретуш всичко се оправя.

За първи път обаче се вижда, че и силиконът не е перфектен. Гравитацията си казва думата и циците на половинката на Коко Динев - Емилия, тръгнаха към пъпа й като свлачище на пътя между Асеновград-Смолян.

Реклама

Това се видя от нейни верни фенове на последното й участие. В потната чалготека Емилия се появи по доста интересно облекло. Бе обула синя пола с висока талия, а нагоре бе препасала парче сив плат, щедро изрязано покрай изкуствените й гърди.
Докато се кълчеше и пееше, Емилия неколкократно показа бомбите на почитателите си. Макар и секси, това показа, че изпълнителката има спешна нужда от лифтинг. Нали това е идеята на силиконовите цици - да са не само големи, а да са и стегнати.

Хирургическата процедура хич не е скъпа за стандарта, който има Емилия. Още повече че преди дни тя е заработила бонус 2 хиляди лева. Слухът твърди, че Емилия пяла на сепарето на Бирмата цяла нощ. За песните гаджето на Преслава се бръкнал дълбоко - замерял Емилия с пачки от по 50 и 100 лв. Очевидци разказват, че Емилия си тръгнала от масата на Бирмата предоволна - общо гушнала две хиляди лева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама