Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4681171 www.bgdnes.bg

Валери сдобрява Ники и Алисия

Любовният романс между вратаря Ники Михайлов и фолкпевицата Алисия все още не е приключил, научи "България Днес". Възможно е двамата отново да се съберат, а в основата на затоплянето на отношенията им е не кой да, а бившият на чалгаджийката Валери Божинов. След като обяви, че се развежда, Валери демонстрира много близки отношения както с майката на сина си Валери-младши, така и със съотборника си в националния отбор Михайлов.

Божинов и Ники са неразделни в последните дни, а самата Алисия призна, че е в много добри отношения и с двамата си бивши мъже. По време на националния отбор двамата плейбои дълго обсъждали проблемите в личния си живот. Самият Божинов признал пред съотборника си, че навремето доста лекомислено е зарязал майката на детето си заради Николета. Божинов обаче се радвал, че след това тя е намерила Михайлов.

Реклама

"Благодаря на Ники, че се грижи толкова добре за сина ми", коментира преди време публично Валери. Макар Алисия и синът на Боби Михайлов да са разделени от известно време, Валери-младш продължавал да приема Ники като втори баща. Божинов дал акъл на баджанака си, че Алисия е добра жена и не е за изпускане. Освен това играчът на "Тернана" е ужасен от мисълта, че все още законната му съпруга прави всичко възможно да се върне при Ники.

По всичко личи, че Михайлов се е вслушал в думите на опитния Божинов. От няколко дни насам двамата отново са приятели в социалната мрежа Инстаграм, харесва всички снимки на Ася, а по наша информация двамата дори са се виждали в София наскоро.
"С Ники сме в отлични отношения", намекна за сближаването и певицата в интервю за светско списание.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама