Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4688810 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Стоянка се разведе

Лили АНГЕЛОВА

"Официално се разведох с гръцкия си съпруг Никос. Свободна съм и чакам предложения от мъже", пошегува се навръх рождения си ден красивата дъщеря на топкомичката Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева. Днес тя навършва юбилейните 60 години.

"С Нико постоянно се чуваме по телефона. Но заради наследството - неговото и моето, реших, че е по-добре да сложа край на този неконсумиран брак", казва Муки.
Факт е, че митичният грък Нико е заможен бизнесмен, но дъщерята на Стоянка е не по-малко имотна. Тя е единствена наследница на всичко, което голямата ни актриса притежава. Мутафова има огромен апартамент в столичния квартал "Лозенец". В същия блок живее и семейството на Георги Калоянчев.

Реклама

Летните месеци Стояна прекарва в просторната вила в Драгалевци. През 2007 година община Несебър обезщети Мутафова за отнетото й навремето от държавата дворно място във вилна зона край морето. Затова Муки винаги се е смятала за заможна партия. Сега тя е решила да уреди всичко документално, за да се презастрахова за бъдещето, че никой няма да посегне на притежаваното от нея и майка й. Самата Муки уточнява, че бракът й е бил по любов.

"Кой кого ще наследи не е важно, но ако продължим да сме заедно, не е нужно да имаме подпис за това. Нито аз, нито той сме се женили за пари. Всичко беше от любов. И тя не е приключила", каза още Муки. Със сигурност гъркът Нико, който е заможен бизнесмен и продължава да е сам в Гърция, ще се обади за рождения ден на бившата актриса, смята и Стоянка Мутафова, която лично е благословила преди време брака на Муки с Никос.

"От няколко години насам не празнувам личния си празник. Но не защото ме притесняват 60-те години, които навършвам. По-скоро не ми е много празнично, в Сатурнова дупка съм, ако има такива нещо в хороскопите", каза тъжно Мария Грубешлиева и продължи: "За съжаление тази година нямаше ден на хумора в Сатирата - "Златният кос", и за първи път от много време не празнувахме с майка ми в театъра", сподели още Муки.

Тази вечер ще празнува с приятели. "Питаш ме дали майка ми ще ми подари пластична операция за рождения ден? Никога. По-скоро ще ми даде пари да си направя каквото реша, но самата тя е против всякакви вмешателства върху външния вид", каза Муки и побърза да опровергае писанията в интернет, че цялата била в пластики. "Моите устни от момиче са плътни. Нямам хиалурон, както и ботокс, имам други неща по себе си, които обаче не са козметични операции", обясни през смях бившата актриса.
Тя трябва да е във форма, защото й предстои изява на екран.

Любо Нейков ме покани да играя учителка в "Столичани в повече", как да не ме радва това? Истината е обаче, че и друг път съм играла във филми, а камерата много ми липсва", каза Муки. Тя и досега таи болка от факта, че сама е провокирала раздялата със снимачната площадка заради избързването с брака си. "И сега каква стана тя - нито брак, нито кариера. А можех още да дам на сцената, макар че винаги са ме сравнявали с майка ми. Имало го е онова пренебрежение, че все съм втората. Аз обаче като човек от зодията Овен никак не обичам второто място и това постоянно натякване, че не съм като мама, ме съкрушаваше", откровена е Муки.

И в момента щерката на Стоянка не се отказва от предложения за работа, стига да се появят. "Така е. Макар че да си дясната ръка на Мутафова никак не е лесно. Ето сега днес ходихме да си плащаме данъците, спират ни навсякъде, ходим при джипито да изпише лекарства на майка ми - пак тълпи след нея. И малките деца искат да се снимат с нея, и възрастните. Не може да се отърве от внимание и любов. То я целуват, то искат автографи, като холивудска звезда е. И мен това ме радва. Живея с нейното щастие", категорична е Грубешлиева.

Реклама

Моментът не е най-щастливият период в годината на Муки, защото домашният й любимец Джеки от месец на месец става все по-зле здравословно. "Най-тъжно ми е, че като че ли вече не ме и познава. Не чува, не вижда, а аз нямам сили да го приспя, за да не се мъчи. Много го обичам, като детенце ми, но продължавам да го тъпча с лекарства само и само да мърда и да е жив до мен", споделя тъжно на рождения си ден дъщерята на Стояна Мутафова - Мария Грубешлиева.


Муки: Сексът не ми липсва!

- Муки, на рождения ден кой мъж си мечтаеш да те поздрави по телефона?
- Ще се зарадвам и на Никос, и на който се сети за мен. Винаги съм имала доста ухажори, но как да кажа, продължавам да не се отказвам от идеята да се виждам с мъже. Това не ми е чуждо като мисъл.

- Освен Иван Славков доста популярни хора са били лудо влюбени в теб?
- Беше то, в миналото! Не съжалявам за нищо, поживях си и винаги съм била много обичана от мъжете си.

- Сега не ти ли липсва секс, далеч от Никос?
- Нашият брак не беше изконсумиран, освен в случаите, когато аз и майка ми бяхме в Гърция. Но иначе няма да лъжа, ще съм откровена с теб - сексът не ми липсва и слава Богу, защото знам за жени, които могат да полудеят от липса на мъжка ласка. За радост аз не съм от тях.

- Добре, да напишем, че Муки е свободна и чака голяма любов.
- Чака я. Все пак може да се появи, кой знае?

Реклама
Реклама
Реклама